Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Kulhanovi a jejich otec jsou zápasníci kickboxu. Jejich životním snem je získat titul mistra světa. Eric Kulhan, nenáviděný svým nadcházejícím tchánem, si přivydělává pouličními rvačkami až do té doby, než se společně s otcem a bratrem vypraví na turnaj do Las Vegas. Zde mezi sebou soupeří mnoho zemí, avšak z počátku se jeví jako jediný rovnocenný soupeř tým Thajska. Otázkou zůstává, zda-li thajský tým bude jedinou překážkou za cestou k vítězství, či se připletou do turnaje ještě i nekalé praktiky z řad Ericových známých. (MJMilan)

(více)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dvaja bratia Eric a Sam a ich otec Rick Kulhane sa zúčastnia turnaja v kickboxe, ktorý sa koná v Las Vegas v Nevade. Chcú získať titul majstra sveta. Nebude to však také jednoduché. Chrabrí americkí borci sa musia vysporiadať nie len s bandou zákerných thajských bojovníkov. Snímok "Elitný boj: Byť najlepší" (To Be the Best) natočil v roku 1993 režisér sýrskeho pôvodu Joseph Merhi. Hlavnú úlohu stvárnil Michael Worth. Mňa hodne potešila účasť Martina Kovea, ktorý stvárnil postavu otca. Čo sa týka filmu, tak je to taký ten klasický nízkorozpočtový, béčkový, akčný brak, aký sa v Spojených štátoch amerických točil v priebehu deväťdesiatych rokov minulého storočia. Snímok určený výhradne pre videopožičovne. Mizerné herecké výkony, úbohá réžia, mimoriadne jednoduchý scenár. Hlavne však, že je tam nejaké to bojové umenie. ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Elitni zetko? to mozna byt nejlepsi? tak to ani nahodou abych rekl pravdu tak vazne nechapu proc se tyhle variace na Krvavy sport furt toci dyt je to dokola tahle patri k tomu lepsimu co v teto oblasti vzniklo ale je to porad pakarna na entou neco originalnejsiho by neskodilo ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka arenovka svojej doby. Oproti svojim dobovym konkurentom ma bitky s o nieco kvalitnejsou choreografiou. Ale po rezijnej stranke su natocene dost sterilne. Chyba im gradacia a k väcsine uderov dochadza mimo zabery kamery. Nastastie. Leby v tych par pripadoch, ked kamera zabera superov priamo, vidno ze by sa medzi udery superov zmestil v pohode dalsi clovek. V jednej scene som si myslel, ze uz si zo mna robia uplne prdel, pretoze by sa medzi superov zmestil cely autobus, ale v tom jednom pripade doslo k fixlovaniu zapasu. No a nebol by to Joseph Merhi, aby aj do klasickej arenovky neprepasoval jednu hromadnu nahanacku s neskutocnymi saltami aut. A co sa tyka zapletky, tak tu som nepriek obrovskej snahe nenasiel a 2 hlavne postavy sa mi celkom plietli, takze nebitkarske sceny boli utrpenim. 4/10. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Dokážu si živě představit, jak bych asi tento snímek hltal před 15 lety. Těmito snímky, kde se mydlili v ringu hlava nehlava jsme jako kluci prostě žili. Dnes mohu ocenit pouze občasnou hezkou choreografii, bohužel o zapeklitém a neobvyklém ději se tu hovořit nedá, stejně tak o hereckých výkonech. Jde prostě o hezké předvedení bojových sportů. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Mé druhé setkání s Michaelem Worthem :-) Americký kickboxer pod dohledem otce - trenéra Martina Kova, který tady jenom pocucává drinky a hrdě sleduje výkony svého družstva. Klasické téma. USA vs... V tomto případě to byli Thajci, kteří s němi soupeřili. Merhi/Pepin měli ve své době rozhodně navíc. Záporák byl tady fajně zábavný. Pajac v saku. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jestli je Krvavý sport to nejlepší, co jsem dosud viděl, tak tento počin na poli filmů kop, kop, buch, buch, miluji tě sem ještě nadhodnotil. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mistři v bojovém umění, soutěž o titul mistra světa a typické nekalosti kolem toho. Snímek vezoucí se na stejně zaměřených filmech z konce 80. let. Jenomže je prostě tak nějak zbytečný. Nic originálního nepřináší a ani se o to nesnaží. Příběh je absolutně bez děje, herecké výkony jsou hrozné a napětí aby divák pohledal. A tak už jenom zbývá pouze podívaná v podobě zápasů, které svojí choreografií taky zrovna nenadchnou. Kdepak, tohle se prostě nepovedlo. ()

Reklama

Reklama