Reklama

Reklama

Blázinec na koleji

  • USA Dorm Daze (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je pár dní před vánočním volnem a na koleji to vře. Styles, který má, alespoň podle svých siláckých řečí, za sebou spousty zkušeností, zaplatil kamarádovi Bookerovi prostitutku, aby už konečně přišel o panictví. Teď už jenom počkat, až sexy Dominique dorazí a postarat se, aby zatím nervózní Booker někam nezmizel. V tu samou chvíli další obyvatel koleje čeká na příjezd francouzské studentky na výměnu, která se jmenuje... taky Dominique. Takže na zmatky ve stylu "kdo je kdo" je zaděláno. A to není jediné. Tahle kolej je totiž jeden velký zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Antal89 

všechny recenze uživatele

Svérázný pohled na to, co se může stát na koleji jedné z prestižních amerických univerzit. Vstup do děje je velmi peprný, skoro jako vystřižený z podobný studentských béček osmdesátých let. V půlce filmu, kdy do děje vstoupí dvě stejné kabelky - jedna, která je památkou po babičce jedné ze studentek a druhá, která je plná peněz, přecházíme do akčnější roviny, kdy jednak některým jde téměř "o kejhák", ale jinak se vše stále nese na rovině absolutní komedie, kde nikdo a nic není tím, čím se na první pohled zdál a nikdo netušil, co si kdo přál. Pro mě jako náročného diváka byl zajímavý humor a některé gagy, ale jinak z celkové, občas místy pohoršující roviny filmu musím dát jen dvě hvězdičky. Na to, jak dřív vypadaly komedie s titulem National Lampoon musím říci, že tato je velmi silný podprůměr. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Pofiderní mix teenagerské komedie a kriminální zápletky tak trochu ve francouzském stylu plném omylů a absurdních náhod. To samo o sobě zní dobře, ale asi by to museli točit ti Francouzi, aby to splnilo účel. Scénář je zmatek nad zmatek , zmatení jsou bohužel i herci a nejvíce museli být zmatení režiséři. Možná za to může tráva a možná omezené schopnosti neumětelů, ale podstatné je, že to je prostě slabý film s nevyužitým potenciálem. Když dám tři hvězdy, tak jsem hodně tolerantní. ()

Reklama

casef 

všechny recenze uživatele

Ano, souhlasim se všemi, že je to kravina, ale nedá mi to a dávám 3 hvězdy. Když se trochu zorientujete, kdo koho a proč nahání po chodbách jedné univerzitní koleje, tak se určitě alespoň párkrát zasmějete, protože vymyslet takovou změť nedorozumění a náhod kolem jedné kabelky je umění a za to scénaristovi tleskám. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorý sa dá veľmi ľahko žánrovo zaradiť. American high school comedy. Koľko som už len videl podobných snímkov? Nespočet! Niektoré boli fajn a pobavili ma a mnohé nestáli ani za deravý groš. Konkrétne tento titul patrí jednoznačne do tej druhej skupiny. Úbohý nepodarok s tupým scenárom a bandou nesympatických idiotov, namiesto hercov. "Internátne zmätky" sú skutočne jeden veľký filmový zmätok. Odpad! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Po několikátém shlédnutí zvyšuji hodnocení na maximum. Podle mě jednoznačně nedoceněná komedie. I když chápu hodnocení ostatních, já po prvním shlédnutí kdysi byl totálně mimo, ani v půlce filmu sem nevěděl kdo je kdo jakej sem v tom měl chaos. S každým dalším shlédnutí ale oceňuji genialitu vtipných situací, kterých je tam nespočet a hlavně musím upozornit, že zde není žádný fekální či nechutný humor, narozdíl od ostatních "podobných" komedií. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama