Reklama

Reklama

Blázinec na koleji

  • USA Dorm Daze (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je pár dní před vánočním volnem a na koleji to vře. Styles, který má, alespoň podle svých siláckých řečí, za sebou spousty zkušeností, zaplatil kamarádovi Bookerovi prostitutku, aby už konečně přišel o panictví. Teď už jenom počkat, až sexy Dominique dorazí a postarat se, aby zatím nervózní Booker někam nezmizel. V tu samou chvíli další obyvatel koleje čeká na příjezd francouzské studentky na výměnu, která se jmenuje... taky Dominique. Takže na zmatky ve stylu "kdo je kdo" je zaděláno. A to není jediné. Tahle kolej je totiž jeden velký zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Pofiderní mix teenagerské komedie a kriminální zápletky tak trochu ve francouzském stylu plném omylů a absurdních náhod. To samo o sobě zní dobře, ale asi by to museli točit ti Francouzi, aby to splnilo účel. Scénář je zmatek nad zmatek , zmatení jsou bohužel i herci a nejvíce museli být zmatení režiséři. Možná za to může tráva a možná omezené schopnosti neumětelů, ale podstatné je, že to je prostě slabý film s nevyužitým potenciálem. Když dám tři hvězdy, tak jsem hodně tolerantní. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorý sa dá veľmi ľahko žánrovo zaradiť. American high school comedy. Koľko som už len videl podobných snímkov? Nespočet! Niektoré boli fajn a pobavili ma a mnohé nestáli ani za deravý groš. Konkrétne tento titul patrí jednoznačne do tej druhej skupiny. Úbohý nepodarok s tupým scenárom a bandou nesympatických idiotov, namiesto hercov. "Internátne zmätky" sú skutočne jeden veľký filmový zmätok. Odpad! ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle blázinec svému názvu a všem synonymům (šílenost, ujetina...) dostál na 200%. Film jede do plných toček od začátku do konce, ani chvilku nezpomalí, neustále někdo padá, naráží apod. Ale tak moc, že jsem se prostě smát musel a místy jsem se smál dost. Navíc příběh byl opravdu mocný, haluze vyhnané do takových extrémů jsem neviděl a tolik nehezkých hereček pohromadě také ne :-D Jinak film nemá prostě žádnou váhu. Je to překombinovaná hovadina u které se ale občas zasmějete :-). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bratři Hillenbradovic nám opět ukazují že chtějí bavit. A proč ne? Já se u jejich filmů vždy bavím. King cobra, GAmebox.... No prostě zábavná blbost. A tak jsem se bavil i tady. Samozřejmě herce nemůžu soudit protože o ně tu rozhodně nejde, vtipy jsou postavené na náhodách, které jsou ač občas zdlouhavé tak vtipné. Fekálie se naštěstí nekonají. A DeBello je prostě idiot:-) úlet. ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Tak jo, tohle je vážně kult. Humor lepší než ve filmech Tarantina a stejně i ten příběh. Náhodile vypadající a nesourodé obrazy, které se na konci spojí v jeden dokonalý a držící celek. Prostě nevím jak tenhle film vynachválit a možná i proto mu dám radši tu jednu hvězdičku. To bude jednodušší. Zřejmě jsem tenhle skvost nepochopil, já tupec! Tohle museli stvořit skuteční géniové, nejspíše se jejich filmy ujmou až za pár desítek let, kdy to nebude mít kdo pochopit. Já se klaním, až nosem mraveniště bořím. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama