Reklama

Reklama

Blázinec na koleji

  • USA Dorm Daze (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je pár dní před vánočním volnem a na koleji to vře. Styles, který má, alespoň podle svých siláckých řečí, za sebou spousty zkušeností, zaplatil kamarádovi Bookerovi prostitutku, aby už konečně přišel o panictví. Teď už jenom počkat, až sexy Dominique dorazí a postarat se, aby zatím nervózní Booker někam nezmizel. V tu samou chvíli další obyvatel koleje čeká na příjezd francouzské studentky na výměnu, která se jmenuje... taky Dominique. Takže na zmatky ve stylu "kdo je kdo" je zaděláno. A to není jediné. Tahle kolej je totiž jeden velký zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

casef 

všechny recenze uživatele

Ano, souhlasim se všemi, že je to kravina, ale nedá mi to a dávám 3 hvězdy. Když se trochu zorientujete, kdo koho a proč nahání po chodbách jedné univerzitní koleje, tak se určitě alespoň párkrát zasmějete, protože vymyslet takovou změť nedorozumění a náhod kolem jedné kabelky je umění a za to scénaristovi tleskám. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle blázinec svému názvu a všem synonymům (šílenost, ujetina...) dostál na 200%. Film jede do plných toček od začátku do konce, ani chvilku nezpomalí, neustále někdo padá, naráží apod. Ale tak moc, že jsem se prostě smát musel a místy jsem se smál dost. Navíc příběh byl opravdu mocný, haluze vyhnané do takových extrémů jsem neviděl a tolik nehezkých hereček pohromadě také ne :-D Jinak film nemá prostě žádnou váhu. Je to překombinovaná hovadina u které se ale občas zasmějete :-). ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadne, když se s PauloZem večer slezeme, že si pustíme hovadinu. Absolutní úlet kývacíma čepicema počínaje a gansterem konče. Něco tak zmateného a propleteného jsem viděl snad naposledy v Oscarovi s L. de Funésem, ale řekl bych, že "Blázinec" jde ještě dál. Děj nepolevuje, pořád se něco děje (POŘÁD!), po půl hodince filmu už vám to hlava nebere a jenom jsme seděli a nechápali. Tak ošklivé herce aby člověk pohledal :D Zmatek nad zmatek v totálních točkách. Doporučuju jako absolutně nenásilný výplach na kalbu s kamarády. Jinak to nedáte :)) ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Patrick má kabelku. Alfred je asi mierne teplý, ale Patrick ho nechce, pretože chce Gertrudu. Gertruda ale chce Alexa a tiež má kabelku. Ale Gertruda si zavolá odpaňovacieho experta, ktorý sa volá tiež Alex. Medzitým Fedor a Jamal fajčia u Kendys jointa veľkosti pouličnej lampy. Kendys je lesba, len v tom ešte nemá jasno ale naisto vie, že je tehotná. Alex ale netuší, že Alex je tehotná s Alfredom a myslí si, že tehotná je Gertruda. V jednej kabelke je pol milióna v zlatých tehličkách, ale v ktorej? Jamal sa ju snaží zdvihnúť od zeme, ale nakoniec na to potrebuje vysokozdvižný vozík H16. Vtedy príde na radu čistič Lojzek ráže 42. Každý s každým trtká, každý má kabelku, každý každého chce zabiť a väčšina je tehotná. Proste totálny blázinec. (Kvôli spoilerovaniu boli osoby, obsadenie a dej úplne zmenené!) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorý sa dá veľmi ľahko žánrovo zaradiť. American high school comedy. Koľko som už len videl podobných snímkov? Nespočet! Niektoré boli fajn a pobavili ma a mnohé nestáli ani za deravý groš. Konkrétne tento titul patrí jednoznačne do tej druhej skupiny. Úbohý nepodarok s tupým scenárom a bandou nesympatických idiotov, namiesto hercov. "Internátne zmätky" sú skutočne jeden veľký filmový zmätok. Odpad! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama