Reklama

Reklama

Blázinec na koleji

  • USA Dorm Daze (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je pár dní před vánočním volnem a na koleji to vře. Styles, který má, alespoň podle svých siláckých řečí, za sebou spousty zkušeností, zaplatil kamarádovi Bookerovi prostitutku, aby už konečně přišel o panictví. Teď už jenom počkat, až sexy Dominique dorazí a postarat se, aby zatím nervózní Booker někam nezmizel. V tu samou chvíli další obyvatel koleje čeká na příjezd francouzské studentky na výměnu, která se jmenuje... taky Dominique. Takže na zmatky ve stylu "kdo je kdo" je zaděláno. A to není jediné. Tahle kolej je totiž jeden velký zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bratři Hillenbradovic nám opět ukazují že chtějí bavit. A proč ne? Já se u jejich filmů vždy bavím. King cobra, GAmebox.... No prostě zábavná blbost. A tak jsem se bavil i tady. Samozřejmě herce nemůžu soudit protože o ně tu rozhodně nejde, vtipy jsou postavené na náhodách, které jsou ač občas zdlouhavé tak vtipné. Fekálie se naštěstí nekonají. A DeBello je prostě idiot:-) úlet. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorý sa dá veľmi ľahko žánrovo zaradiť. American high school comedy. Koľko som už len videl podobných snímkov? Nespočet! Niektoré boli fajn a pobavili ma a mnohé nestáli ani za deravý groš. Konkrétne tento titul patrí jednoznačne do tej druhej skupiny. Úbohý nepodarok s tupým scenárom a bandou nesympatických idiotov, namiesto hercov. "Internátne zmätky" sú skutočne jeden veľký filmový zmätok. Odpad! ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle blázinec svému názvu a všem synonymům (šílenost, ujetina...) dostál na 200%. Film jede do plných toček od začátku do konce, ani chvilku nezpomalí, neustále někdo padá, naráží apod. Ale tak moc, že jsem se prostě smát musel a místy jsem se smál dost. Navíc příběh byl opravdu mocný, haluze vyhnané do takových extrémů jsem neviděl a tolik nehezkých hereček pohromadě také ne :-D Jinak film nemá prostě žádnou váhu. Je to překombinovaná hovadina u které se ale občas zasmějete :-). ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadne, když se s PauloZem večer slezeme, že si pustíme hovadinu. Absolutní úlet kývacíma čepicema počínaje a gansterem konče. Něco tak zmateného a propleteného jsem viděl snad naposledy v Oscarovi s L. de Funésem, ale řekl bych, že "Blázinec" jde ještě dál. Děj nepolevuje, pořád se něco děje (POŘÁD!), po půl hodince filmu už vám to hlava nebere a jenom jsme seděli a nechápali. Tak ošklivé herce aby člověk pohledal :D Zmatek nad zmatek v totálních točkách. Doporučuju jako absolutně nenásilný výplach na kalbu s kamarády. Jinak to nedáte :)) ()

casef 

všechny recenze uživatele

Ano, souhlasim se všemi, že je to kravina, ale nedá mi to a dávám 3 hvězdy. Když se trochu zorientujete, kdo koho a proč nahání po chodbách jedné univerzitní koleje, tak se určitě alespoň párkrát zasmějete, protože vymyslet takovou změť nedorozumění a náhod kolem jedné kabelky je umění a za to scénaristovi tleskám. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama