Reklama

Reklama

Blázinec na koleji

  • USA Dorm Daze (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je pár dní před vánočním volnem a na koleji to vře. Styles, který má, alespoň podle svých siláckých řečí, za sebou spousty zkušeností, zaplatil kamarádovi Bookerovi prostitutku, aby už konečně přišel o panictví. Teď už jenom počkat, až sexy Dominique dorazí a postarat se, aby zatím nervózní Booker někam nezmizel. V tu samou chvíli další obyvatel koleje čeká na příjezd francouzské studentky na výměnu, která se jmenuje... taky Dominique. Takže na zmatky ve stylu "kdo je kdo" je zaděláno. A to není jediné. Tahle kolej je totiž jeden velký zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Smok 

všechny recenze uživatele

Scenáristovi jednu (hviezdu) s kľudom capnem, lebo vymyslieť taký guláš "náhodných" stretnutí a nedorozumení sa len tak nevidí. Ostatné zložky bohužial zlyhali na celej čiare. Humor založený na tom, že niekto do niekoho naráža a padá na zem, zámenách charakterov a 96 minútové naháňanie kabelky, je skôr trápny. A hlavne nezabúdajme na to, že na chodbách internátu sa ZÁSADNE behá. Dvojku už radšej ani nechcem vidieť. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorý sa dá veľmi ľahko žánrovo zaradiť. American high school comedy. Koľko som už len videl podobných snímkov? Nespočet! Niektoré boli fajn a pobavili ma a mnohé nestáli ani za deravý groš. Konkrétne tento titul patrí jednoznačne do tej druhej skupiny. Úbohý nepodarok s tupým scenárom a bandou nesympatických idiotov, namiesto hercov. "Internátne zmätky" sú skutočne jeden veľký filmový zmätok. Odpad! ()

Reklama

asirtes 

všechny recenze uživatele

Patrick má kabelku. Alfred je asi mierne teplý, ale Patrick ho nechce, pretože chce Gertrudu. Gertruda ale chce Alexa a tiež má kabelku. Ale Gertruda si zavolá odpaňovacieho experta, ktorý sa volá tiež Alex. Medzitým Fedor a Jamal fajčia u Kendys jointa veľkosti pouličnej lampy. Kendys je lesba, len v tom ešte nemá jasno ale naisto vie, že je tehotná. Alex ale netuší, že Alex je tehotná s Alfredom a myslí si, že tehotná je Gertruda. V jednej kabelke je pol milióna v zlatých tehličkách, ale v ktorej? Jamal sa ju snaží zdvihnúť od zeme, ale nakoniec na to potrebuje vysokozdvižný vozík H16. Vtedy príde na radu čistič Lojzek ráže 42. Každý s každým trtká, každý má kabelku, každý každého chce zabiť a väčšina je tehotná. Proste totálny blázinec. (Kvôli spoilerovaniu boli osoby, obsadenie a dej úplne zmenené!) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Po několikátém shlédnutí zvyšuji hodnocení na maximum. Podle mě jednoznačně nedoceněná komedie. I když chápu hodnocení ostatních, já po prvním shlédnutí kdysi byl totálně mimo, ani v půlce filmu sem nevěděl kdo je kdo jakej sem v tom měl chaos. S každým dalším shlédnutí ale oceňuji genialitu vtipných situací, kterých je tam nespočet a hlavně musím upozornit, že zde není žádný fekální či nechutný humor, narozdíl od ostatních "podobných" komedií. ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Tak jo, tohle je vážně kult. Humor lepší než ve filmech Tarantina a stejně i ten příběh. Náhodile vypadající a nesourodé obrazy, které se na konci spojí v jeden dokonalý a držící celek. Prostě nevím jak tenhle film vynachválit a možná i proto mu dám radši tu jednu hvězdičku. To bude jednodušší. Zřejmě jsem tenhle skvost nepochopil, já tupec! Tohle museli stvořit skuteční géniové, nejspíše se jejich filmy ujmou až za pár desítek let, kdy to nebude mít kdo pochopit. Já se klaním, až nosem mraveniště bořím. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama