Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matta Sullivana, přitažlivého kluka, kterému je něco přes dvacet, opustila Nicol už před půl rokem a on se snaží marně zapomenout, nejčastěji v náručí nějaké jiné. Ale hoďte za hlavu osudový vztah, když to prostě s jinou nejde! A tak Matt dál hledá náhradu, kde se dá, a radu u svého bratra, budoucího kněze. Jednoho dne se doví, že Nicol definitivně ztratil - zasnoubila se s jiným. Cítí, že to chce radikální řez, a protože právě začíná postní období, rozhodne se léčit svůj srdcebol odříkáním. Žádné dotyky, polibky, mazlení... žádné požitky. Naprostá sexuální zdrženlivost po dlouhých 40 dnů a 40 nocí. Matt, povoláním designér webových stránek, se už po týdnu cítí neskonale lépe a vůbec netuší, že svým rozhodnutím vyprovokoval hotovou sázkovou smršť u svých kolegů a přátel, neboť jeho spolubydlící Ryan, se s Mattovým tajemstvím "svěřil" internetu. Sázky se začnou násobit od chvíle, kdy se náš odhodlaný hrdina náhodně setká s Erikou, přitažlivou a inteligentní dívkou, která mu hned napoprvé dá najevo své sympatie. Co teď? Chtěl by s ní pořád být, držet ji za ruku, líbat... jenže o sázce už ví snad všichni a přece není srab. Nezbývá než doufat, že Erika pochopí v jak těžké je situaci. Jenže i ty nejbezvadnější holky prostě některé věci berou úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (256)

cityman 

všechny recenze uživatele

Jedna nebo dvě hvězdy, ono je to v případě tohohle filmu asi opravdu jedno. To co bylo v Prci, Prci, Pricičky 1 a 2 dotaženo až do úplného a hlavně mnohdy humorného konce, je v tomhle filmu povětšinou jen chabě naznačeno a tak to působí asi tak humorně jako královna Alžběta na poštovní známce. Né, že by se člověk u tohohle filmu zas nezasmál, ale přeci jen je to méně než by jste od komedie očekávali a navíc jako jednotlivé gegy to sice občas ještě působí i směšně, ale zařazené do kontextu celého filmu to tak k popukání rozhodně není. Otevřeně se přiznám, že Josh Hartnett, rozhodně není můj oblíbený herec a kromně něj tu nevystupuje nikdo a nijak vymečný co se jména či výkonu týče, takže po herecké stránce to pro mě bylo utrpení. Nemít lístky na tohle promítaní díky nejmenované značce cigaret zdarma, asi bych si ještě teď mlátil hlavou o zeď za co, že jsem za to utratil své peníze. Takže pokud se hodláte vypravit na tenhle film do kina za své, klidně si tu jednu hvězdičku z hodnocení ještě odeberte, třeba vás to přesvědčí, že jsou to vyhozené peníze!!! ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

U mě je trošku problém,že mě Hartnett jako herec, ještě v žádném snímku nijak zvlášť o svých kvalitách nepřesvědčil. Působí na mě dost toporně.Pearl Harbor docela zvládnul,ale tady to zase byl spíš průměrný výkon. Mladej kluk,co se rozhodne k nesmyslnýmu kroku,kterej jeho problémy nikterak nevyřeší ani bolest u srdíčka neutiší. Příběh je zajímavý,ale prostě mě to moc nebavilo...takové klasické, americké, zfilmované problémy dospívajících...Průměrná komedie,která nikoho neoslní,ale ani neurazí--->50% ()

Reklama

arkie 

všechny recenze uživatele

Scénárista s režisérem se nějak nedokázali dohodnout, jestli to budou myslet vážně nebo ze srandy. Nakonec když už to skoro vypadá jako sranda a člověk si oddechne, začne to být vážně (ale smrtelně vážně) hloupé. Naštěstí: Shannyn Sossamon je nádherná, skoro nepovšimnutá se tu mihne má milá Maggie Gyllenhaal, taky je tam InDianaJones, INXS a přinejmenším zajímavá erotická scénka s pugétem. Vyšší mocnosti, ztrestejte mě, ale já mám velkou slabost pro Paola Constanza (bohužel mi zamrzl v roli "nejlepší kamarád" a jeho sólo v Problem with Fear nedokázalo udržet nad vodou celý těžce blbý film). Takže trošku nerozumně za 3*, přestože skutečně zasloužené by byly 2*. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale tohle jako měla být komedie??? Slušný nápad (i když mi připadne přece jen trochu nadnesený) se ztrácí v moři beznadějných a ohraných dialogů, místy až přehnané vážnosti a zcela "nevtipných" rádobyvtipů. Hartnett nedokáže rozesmát, scénář je načrtnut v rysech standardní romantické podívané... No, prostě, nedrží to vůbec pohromadě a i když se nedá říct, že to byl zrovna děs, není důvod s tímto filmem ztrácet čas. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická a do jisté míry i zábavná teenagerská slátanina. Miláček dvanáctiletých holčiček Josh Hartnett zde hraje hejska, který žije sexem a každý večer se mu oddává s jinou. Najednou mu však rupne v bedně a rozhodne se vydržet 40 dní bez sexu a věcí s ním spojených. Jeho "dobří" přátelé ho v tom samozřejmě "podporují", zejména tím, že si sázejí na den, kdy to Josh nevydrží a konečně upustí páru... Relativně dobře stravitelná oddychovka... 70% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Film je v Malajzii pre obscénnosť zakázaný. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal hlavne vo Vancouveri, ale niektoré scény boli nakrútené aj na niektorých miestach v San Franciscu. Film sa natáčal od 1. októbra do decembra 2000. (Arsenal83)
  • Stejně tak v brýlích Nicole hned v úvodní scéně se odráží mikrofon. (don corleone)

Reklama

Reklama