Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matta Sullivana, přitažlivého kluka, kterému je něco přes dvacet, opustila Nicol už před půl rokem a on se snaží marně zapomenout, nejčastěji v náručí nějaké jiné. Ale hoďte za hlavu osudový vztah, když to prostě s jinou nejde! A tak Matt dál hledá náhradu, kde se dá, a radu u svého bratra, budoucího kněze. Jednoho dne se doví, že Nicol definitivně ztratil - zasnoubila se s jiným. Cítí, že to chce radikální řez, a protože právě začíná postní období, rozhodne se léčit svůj srdcebol odříkáním. Žádné dotyky, polibky, mazlení... žádné požitky. Naprostá sexuální zdrženlivost po dlouhých 40 dnů a 40 nocí. Matt, povoláním designér webových stránek, se už po týdnu cítí neskonale lépe a vůbec netuší, že svým rozhodnutím vyprovokoval hotovou sázkovou smršť u svých kolegů a přátel, neboť jeho spolubydlící Ryan, se s Mattovým tajemstvím "svěřil" internetu. Sázky se začnou násobit od chvíle, kdy se náš odhodlaný hrdina náhodně setká s Erikou, přitažlivou a inteligentní dívkou, která mu hned napoprvé dá najevo své sympatie. Co teď? Chtěl by s ní pořád být, držet ji za ruku, líbat... jenže o sázce už ví snad všichni a přece není srab. Nezbývá než doufat, že Erika pochopí v jak těžké je situaci. Jenže i ty nejbezvadnější holky prostě některé věci berou úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Všech těch, co říkají jaká je to blbost, že je to hrozně snadný, tak se chci zeptat:

"Kdo z vás si za posledních 40 dní ani nevyhonil?" :)

 

Je to přitažený za vlasy, ale o tom to přece neni, je to film pro zasmání :)

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

malo to tmave chvile ale  zbytok černota :D až tak zle to nebolo ale miestami važne katastrofa

cazalis

cazalis (hodnocení, recenze)

Od tohoto snímku jsem opravdu neočekával nic víc, než spíše podprůměrnou komedii. Bohužel se těžko smiřuji s představou komedie, u které se ani jednou nezasměji. Musím přiznat, že jsem film ani nedodíval a všem, kteří si trochu váží svého času, upřímně doporučuji, aby s tím ani nezačínali. Dvě hvězdičky snad za slušný výkon Joshe Hartnetta a celkovou filmovou únosnost.

strixsr

strixsr (hodnocení, recenze)

2 mibara: Ty vole takhle jsem se dlouho nezasmal, jses fakt zabijak :-D

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

celkom mily parecek sosamon a hernet.. a ta scena s kvetmi akoze pri milovani.. bola pecka

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Viděl jsem to jako puberťák,ani tenkrát mě to moc nebavilo, ženský jsou natom filmu asi to nejzajímavější.

mibara

mibara (hodnocení, recenze)

Zkoušel jsem,jak dlouho vydržím bez toho,abych musel sáhnout na ženskou.Vydržel jsem to zhruba půl roku,ale pravidelně jsem onanoval.

LasVegas

LasVegas (hodnocení, recenze)

jen pro to ze jsem to videla jako mladsi s odstupem casu tam toho moc nevidim ale jako odreagovacka to jde

Reklama

Reklama