Reklama

Reklama

Nejpevnější pouto

Trailer

Obsahy(1)

Čerstvý maturant Kelley má o své budoucnosti jasno. Bohatý otec mu zaplatí studium na elitní univerzitě a z něj se stane úspěšný burzovní makléř. A přesto je po zbytečné hádce s venkovským klukem Jasperem, která nakonec skončí automobilovou honičkou a závažnou dopravní nehodou, jeho budoucnost ohrožena. Svým nedospělým počínáním mladíci zavinili požár, při němž shořela i místní restaurace Mables Table a oba jsou odsouzeni k dvěma měsícům práce na renovaci podniku. Pyšný Kelley se zpočátku s nikým nebaví, ale nakonec naváže kontakt s půvabnou Samanthou, Jasperovou přítelkyní. Nečekaně mezi nimi vzplane horoucí láska. Jejich vztahu ale nikdo nepřeje. Rodina, přátelé a konečně ani osud, který jim uchystá nejtěžší zkoušku jejich života (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Romantické drama, které tak akorát zapadlo do nedělního programu na tv nova. Film jsem kdysi dávno viděl, ale tedka jsem si ho připomněl. Docela příjemné obsazení. Příběh, který je takový klasický, holka se chová jako svině, ale nakonec z toho vyleze jako andílek, v tomto případě chorý. Jsou kopy lepších filmů. Tenhle mne nijak nenadchnul, spíše naštval. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Vážně míněné teenage drama, vyznívající jako nedobrovolná parodie. Neohrabané citové vydírání, obdařené špatným scénářem, který zneužívá všechny žánrové triky, co jich jen je, a ty potom dojí nadoraz. Tam, kde by se měl divák dojímat nad pohnutým osudem mládežnických figurek, musí se smát, jinak by rudl studem nad situacemi, které obtěžují zrak a týrají uši. Těžké šlápnutí vedle pro všechny zúčastněné, dojímající asi tak, jako pohled na prase, rýpající se v pomejích. 20% ()

Reklama

Lolita 

všechny recenze uživatele

Rozjezd filmu se mi vcelku líbil, i když téma není nijak originální a už stokrát viděné. Přesto se mi líbil, až do klišoidních, nesmyslných a nelogicky umístěných scén typu "vylez z tý vany.. proč? tady sem našel mámu, když si podřezala žíly.." a "asi ti musím ti něco říct, mám rakovinu.." a v neposlední řadě ten konec.. stejně tě miluju, jdu to vyrejt do zdi. a pak umřela. Přitom bych řekla, že s trojičkou Josh, Leelee a Chris by se dalo natočit něco lepšího, i kdyby na stejné téma milostného trojúhelníku, ale opravdu není nutné do romantického filmu narvat všechno - sestřiny trable s láskou, nesnášenlivost mezi bohatými a chudými, sebevraždu matky, panovačného otce, trpící hrdinku s rakovinou, atd. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Nejprve se šedesát minut řeší klasický milostný trojúhelník. Postavy jsou ovšem tak nesympatické, že je vám vcelku jedno, koho si venkovská husička vybere - zda namakaného pracháče s přitroublým výrazem nebo vidláka s příšerným účesem. Zbylých dvacet minut se film snaží dojmout. Neozbrečeli by ani profesionální plačku. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Hodinovou romantickou slaďárnu s tunou klišé plus několika megaklišé (zamilovaní v dešti, nesení dívky v náručí z pod horizontu to už je vážně moc) střídá nevěrohodná dramatická půlhodina s další várkou přerůzných klišé. Všichni tři hlavní herci hrají na prd. Leslee Sobieski je kolikrát vysloveně na pěst no a Chris s Joshem ve svých začátcích také. P.S. Je zajímavé, jak se to v Hollywoodu rychle mění. V době natáčení byl větší hvězda Chris Klein, kdežto v dnešní době by hlavní roli hrál rozhodně Josh a Chris by byl rád za nějaké křoví. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama