Reklama

Reklama

Porter a Ellie Stoddardovi jsou spolu již dvacet pět let ve šťastném manželství a mají dvě téměř dospělé děti Toma a Alici. Jejich dlouholetí přátelé Mona a Griffin Millerovi se chystají rozvést, protože Mona přišla na Griffinovu nevěru. Ellie i Porter se snaží Moně pomáhat a Ellie vyšle Portera s Monou do jejího domu na venkov, aby jí pomohl s úpravami v domě.
Na venkově Mona Portera svede, a když se sejdou po návratu, aby si ujasnili, co se stalo, skončí opět v posteli. Do toho přijde Ellie nečekaně za Monou, aby se jí svěřila se zjištěním, že ji Porter také podvádí. Porter se stačí ukrýt a Mona se uklidní až poté, když jí Ellie řekne o Porterově nevěře s nějakou muzikantkou...
Porter poměr nezapře a Ellie se s ním chce rozvést. Porter s Griffinem jsou jako dva vyvrženci a rozhodnou se odjet na Griffinovu horskou chatu, kde budou daleko od problémů. Na horách se Porter dostává do dalších potíží kvůli ženám, a tak se s Griffinem rozhodnou vrátit do města. Griffin se chce své ženě přiznat, že je homosexuál, a Porter hodlá zachránit vztah s Ellie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Peter Chelsom /Smich ze Zahrobi, Lasce na Stope/ natocil vyslovene podpriemerny, plany film. S prisernymi kulisami /nieco tak odporne som uz dlho nevidel/, otrasnymi dialogmi a - az na Diane Keaton - slabymi hereckymi vykonmi. Pritom to stalo 90 milionov USD, to teda fakt nechapem, ze kam to slo. Nuda suverenne vladne, priserne tempo, zas nuda, vatovo plane plky a zas priserna nuda. Chelsom asi bude "reziser" A la Demofilo Fidani, Ed Wood Jr. alebo Michele Lupo - to, co natocili, znamenbalo v ich rodnych statoch tazky a slaboduchy podpriemer, vo svete absolutne vobec nic : 9 % ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Krapet se tato komedie vymkla kontrole. Občas tu něco k zasmání je, ale opravdu pomálu. Mnohé scény byť mají vypadat komediálně vyznívají značně křečovitě a naprosto neadekvátně. Víc jak komedie či přímo crazy komedie to spíše hraje na sitkom, ale na celovečerní film čeho je moc, toho je příliš. Byť se tu vyskytuje několik známých tváří, potenciál zřejmě původně ztřeštěné komedie vyšel vniveč. Inu, není pokaždé posvícení. ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tato komedie, která se drží hodně při zemi, mi vůbec nepřipadá jako z roku 2001, ale spíš z roku 1991. Herecké obsazení je při¨tom výtečné, samá slavná jména: oscarové Goldie Hawn a Diane Keaton, rozpustilá Andie MacDowell a v malé roličce i Nastassja Kinski. Jenomže scénář je tak mizerný, že ani tito herci s tím nic nenadělají. Pár vtipných místeček se zde najde, ale těch je opravdu zoufalee málo. Výbuch smíchu jsem zaznamenal jen v ten moment, kdy na vozíku přijela filmová matka A. MacDowell Marian Seldes a spustila spršku dost vulgárních nadávek, které mistrovsky nadabovala Jaroslava Obermaierová. To bylo naproti dosavadnímu vlažnému tempu dost nečekané. Ani dobrá hudba to bohužel nezachránila. Opravdu velká škoda, nebýt toho mizerného scénáře, mohla se z toho vyklubat solidní komedie. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Skutečně nechápu, co je špatně. Scénář napsal Buck Henry (Hlava 22, Co dál, doktore?), v hlavních rolích Diane Keatonová, Goldie Hawnová, Warren Beatty a Andie MacDowellová, a přitom je to taková blbost! Tedy, ne že by tahle komedie byla nějak nevkusná nebo špatně natočená, ale je prostě k uzoufání nudná. Věčná škoda, s takovým obsazením. 20 % ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Zase tak strašný, aby to byl druhý největší filmový propadák to nebylo, na druhou stranu nalejme si čistého vína, žádný zázrak (vzhledem k hvězdnému obsazení) taky ne. Myslím, že vzít to do ruky takový Woody Allen, mohlo to dopadnout jinak. Jo a jedna věc, kterou nechápu. Co na tom proboha stálo 90 milionů. Ano, jsou tam hvězdní herci, ale ti už jsou buď za zenitem (Beatty, Keaton, MacDowell, Hawn, Heston) nebo ještě před vrcholem (Hartnett). Ostatní výdaje přece nemohli být tak vysoké. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Původní rozpočet činil 44 milionů amerických dolarů. Nakonec se ale zastavil až na 90 milionech, ze kterých 5 připadlo ústřednímu protagonistovi Warrenu Beattymu. Celkově 40 milionů dolarů bylo vynaloženo na platy herců a scenáristů. (Coldrex)
  • Snímek se umístil na 48. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Reklama

Reklama