Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Strauss, mladý potomek aristokratické rodiny Van Daamů, trpí neobvyklou formou leukémie. Zdá se, že Johnova nemoc je stejná, jako byly dědičné choroby, jež postihovaly nejvyšší šlechtu. Společně se svou ženou Kathleen se proto vydává na ostrov, kde se narodil. Chce zjistit, kým ve skutečnosti byli jeho rodiče a proč má takové potíže. Současně by rád našel příbuzné, kteří by mu možná dokázali pomoci. Na ostrově však objeví děsivá monstra, jež se během desetiletí rodila pouze z incestních vztahů mezi příbuznými. Přítmí a bezpečí podzemí opouštějí pouze ve chvílích, kdy hlad či touha po krvi přesáhnou kritickou mez a přehluší pud sebezáchovy. Tehdy vylézají z podzemních chodeb a zabíjejí. Jednoho dne se však jejich cesty zkříží se Straussovými... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

V zásadě se nejedná o špatný horor, námět není zlý, je jen zle zpracovaný a hodně nedotažený. Zmutované zrůdičky žili léta v podzemí a lidem neškodili. Neškodili jim proto, protože se chodili krmit na místní hřbitůvek. Jenže najednou jim zdroj vyschl a oni se vydali hledat lepší krmivo - živé lidi ... Tak to nezní tak zle, jen kdyby to, ale mělo jiný důvod. Zde se totiž vykopávají nebožtíci, kvůli údajně nekvalitním rakvím ... co je to za nesmysl ? Slyšel tohle někdy někdo ? Za druhé jsem moc nepobral proč se tam vůbec vyskytl ten maník co byl s mutantama příbuzný ? Jeho přítomnost totiž neměla žádný vliv na dění ve filmu. No a poslední velký průser byli samotné příšerky. Vypadali totiž jako mistr Joda a byli spíš k smíchu, než aby někoho vyděsili. S lepším vysvětlením, s lepšími maskami (a lepším dabingem) by se mohlo jednat o slušný horor. Takhle to bylo dost slabé. Tak na 1 *. Já ale jednu přidám za solidní hudbu. 33 % ()

Daginka 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto pokusu o horor je radno se vůbec vyjadřovat.Podle mého názoru je to naprosto odfláknutá práce Petera Svatka- film mě nevyděsil, ale pobavil, což ale bohužel (asi) nebyl zrovna záměr:).Ovšem nutno podotknout, že kdyby ho předělali, byla by to velice dobrá komedie .Jako horor je to ale bohužel docela katastrofa.. ()

Reklama

Pořez 

všechny recenze uživatele

Ten film nemá daleko od totální blbosti. Nejvíc ho shazuje hodnocení "horor", já se naopak v některých "vypjatých" okamžicích neubránil smíchu. Naopak prohlášení místních na adresu hlavního hrdiny: "Ten je krásný...", to byl skutečně horor. Proč hvězdička? Protože Rutger Hauer (viz recenze "Odpadlík") a prvky "osvěty" (viz recenze "willis"). :o)))) ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ako jednému z mála sa mi to páčilo. Podľa mňa podarený béčkový horor o zmutovaných, zakrpatených potomkoch atristokratickej rodiny, čo žijú v podzemí a požierajú mŕtvoly napustené formaldehydom. Scenáristicky je to možno nedomyslené a logikou sa radšej netreba zaoberať, ale je to (ne)príjemne morbídne a obludky sú roztomile hnusné ( ako vyžratý E.T ). A dokonca celkom strašidelné. ()

dede666 

všechny recenze uživatele

Pokud se na tento film díváte za účelem pobavení se, dokonale ho splní. Už dlouho jsem se tak nenasmála. Vede také v množsví nelogičností (pravada, očekávat logiku v béčkovém hororu je fakt pitomost, ale co na tom ostově ty mrtvoložravé potvé potvory jedly dříve, nemohlo tam být dost pohřbených, s ohledem na jejich spotřebu, po přestěhování hřbitova a hlavně, CO TAM PROBOHA ŽRALY POTOM, KDYŽ VŠICHNI ODEŠLI?). No a Dupius je tak krásně aristokraticky chorý, že prostě nemohu jinak než za čtyři. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama