Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joseph našel nový smysl života - potkává dívku do které se ihned zamiluje, ale dívka mu v průběhu párty zmizí. Chlapec po ní velmi touží a dívka se mu zjevuje v noci se žádostí o pomoc. Chce, aby Joseph stál po jejím boku v boji proti vojákům a jejich veliteli Ferrisovi. Problém spočívá v tom, že dívka i vojáci pochází z jiných světů, které chtějí ovládnout. (Q FILM PLUS)

(více)

Recenze (8)

Juto 

všechny recenze uživatele

Na nízkorozpočtový film som sa dobré bavil. Scenár je pritiahnutý za vlasy, ale to nevadí hlavne že sa divák zábava. 5/10 ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Přidám se k předchozímu hodnocením - pěkný a docela originální sci-fi film. Hlavní hrdina je obyčejný kluk, navíc docela nýmand, který se najednou ocitá ve víru boje proti tyranovi, který zotročuje jednu dimenzi za druhou a potřebuje krystal, který má hlavní hrdina, aby mohl dimenze spojit v jednu. Líbilo se mi jak hlavní hrdina půlku filmu absolutně nechápe o co jde, skvělý hlášky i pár dobrých nápadů (rozpadající se výtah, závěrečný boj přes mnoho dimezí) a koneckonců ani ten Hauer v roli mentora nebyl špatnej. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Rutger Hauer nikdy nepatril medzi hollywoodsku hereckú špičku. Tento robusný blonďák sa objavuje väčšinou v nízkorozpočtových projektoch, často balancujúcich na hranici odpadu. No takým svojským spôsobom je to predsa len charizmatický chlapík. Preto si raz za čas pozrem nejaký film, v ktorom si zahral. Občas pritom natrafím aj na celkom zaujímavý titul. Tak tomu bolo i v prípade snímku "Crossworlds". Akčná jazda s Rutgerom Hauerom naprieč dimenziami mi prišla vhod. ** ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom suhlasim s ostatnymi pozitivnymi komentarmi. Vzhladom na prakticky nulovy rozpocet sa tvorcom podarilo natocit pohodovu jednohubku. A to vdaka celkom originalnemu a zmysluplnemu scenaru a vynaliezavej rezii. Rôznymi kamerovymi uhlami a filtrami sa im podarilo natocit tak, ze to vyzera ako tak vypravne. Az mi je fakt luto, ze na tento zaujimavy namet nemali viac penazi. Mohlo z toho byt roztomile kultovne becko. Takto je to len jednohubka s par cool scenami (vladne originalna scena vo vytahu) a nevyuzitym potencialom. Vdaka malemu rozpoctu tu je prilis vela hluchych miest v ktorych sa nic nedeje a preto nemôzem dat vyssie hodnotenie. 5/10. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A tohle byl příjemný filmeček. Na nic si nehraje, od začátku nám říká, že půjde o béčko jak řemen, abychom na to brali ohled a smířili se s tím, a když se s tím člověk smíří, je to vtipné, není to trapné, jak u současných filmů s teen hrdiny bývá, nikdo není ani velký hrdina, ale ani děsný slaboch, prostě uvěřitelné postavy, žádní nerdové a tak. Rutger Hauer si to užívá a některé jeho hlášky a okřiknutí mladíka film jemně, ale příjemně shazují, a triky na béčko jako řemen jsou slušné. Já se pobavil a rád to hodím někdy znovu. "I believe in the floor!" ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama