Reklama

Reklama

MH370: Ztracené letadlo

(seriál)
  • Velká Británie MH370: The Plane That Disappeared
Trailer
Velká Británie, 2023, 4 h 30 min (Minutáž: 90 min)

Kamera:

Owen Strock

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

V roce 2014 zmizelo beze stopy letadlo s 239 lidmi. Dokumentární seriál o jedné z největších novodobých záhad – letu MH370. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušně ucelené shrnutí toho, co je k případu ztraceného MH370 dosud známo. Ale jelikož jde stále o neobjasněný případ, dostávájí logicky více prostoru skupiny odborníku, samozvaných odborníků, renomovaných žurnalistů či nájemných pisálků, kteří zde prezentují své teorie. I z pohledu laika mají však všechny tři hlavní prezentované teorie poměrně dost logických nebo technických děr a je vlastně dost možné, že případ ztraceného MH370 nakonec zůstane bez jasných odpovědí a neprůstřelných důkazů. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokument plný konšpirácii, ktorý musíte dvakrát preprať, aby ste získali niečo užitočného. Najväčšia záhada letectva všetkých čias, človek sa pýta, čo sa v skutočnosti stalo, no po troch hodinách zistí, že odpovede ani návrhy neprišli žiadne. Minimálne dve hodiny bol dokument len stratou času, dávajúc priestor debilom, ktorí hovoria o zostrelení lietadla jednou či druhou mocnosťou, alebo rovno, že to mimozemšťania možno uniesli. Máme mobilné telefóny, radary, satelity, myslíme si o sebe, akí sme vyspelí, no jediné, čo takmer po dekáde od pádu lietadla vieme, je len to, že spadlo a my nevieme prečo. Nevieme ani kde leží. Tak trávime čas tvorbou dokumentov so senzácie chtivými ľuďmi, aby si tí mohli ukradnúť svoj priestor kdesi na sociálnej sieti a tvárili sa ako influenceri. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jelikož se okolo mě již delší dobu objevovalo téma tohoto letadla - rozhodla jsem se, že se tedy na daný dokument podívám. Nicméně - vlastně mi to nic nedalo a dávám tomu jako maximum 3*. Po určité době mě to přestalo bavit a vlastně tomu celému incidentu nerozumím. Jakože autentické záběry z dané situace - ok, to jo - to je síla,nicméně poté různé teorie a jako vrchol týpek, který kam přijel, tak nacházel plastové části daného letadla? Vrchol blbosti - toho tam podle mě nasadili. Co mě ale mrzí, že jsme neviděli a to mě zajímá doteď - proč nezvedla ta holka telefon od svého táty, který byl v daném letu - a on jí údajně volal a ona to nezvedla. Protože by mě fakt zajímalo, co by se ozvalo na druhé straně. Protože pokud by spadl do vody, tak by jí asi těžko volal, že? ;) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je až neuveriteľné ako všetko dokáže americká vláda ututlať a zamiesť pod koberec. Rovnako ako udalosť 9/11 ktorá má dnes 22.výročie a dodnes niektorí veria, že najväčšie mrakodrapy v New Yorku zhodili kozomrdi ktorí vedia pilotovať Boeing. V tomto dokumente sa dozviete zaujímavé náhody ako let MH370 prelietaval ponad more, kde práve prebiehalo cvičenie NATO ako aj o 6 mesiacov neskôr zostrelený let MH17 ukrajinskými fašistami ktorí majú dodnes podporu NATO. Je desivé že sa niečo také môže stať komukoľvek z nás a naša smrť nebude nikdy oficiálne vysvetlená ale život iných - mocných pôjde ďalej. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Vizuálně dobře zpracované, ale čistou formou se jedná o strašně nejednoznačný dokument, ono dávat prostor skeptickým jedincům, kteří se na téhle katastrofě evidentně chtěli pouze zviditelnit je sice hezké a nic bych proti tomu neměl, ale když v dalším záběru máme experta, který v minutě řekne, že to je fakticky nemožné, tak je to vlastně celé o ničem. Těžko říci, co se s letadlem doopravdy stalo, ale tím faktem zůstává, že tenhle dokument nic závratného nepřinesl. Chybí tu názory úřadů, které by k tomu mohly říci své. /65%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V dokumentu se hovoří o tom, že bylo možné zavolat cestujícím ztraceného letu MH370 ještě v následujících čtyřech dnech po zmizení. Potvrdilo to 19 rodin. Jedná se o jev zvaný „fantomové vyzvánění“, při němž se zdá, že volané číslo je dostupné, byť v systému momentálně není k nalezení a nelze se s číslem spojit. Jedná se o psychologickou pomůcku, aby volající vyčkal u telefonu, zatímco se systém snaží najít konkrétní zařízení. (dan4815)

Reklama

Reklama