13 mrtvých mužů

Akční / Dobrodružný / Krimi

USA, 2003, 85 min

Art Camacho

• Viktooorka

[2. PFF Čakovická Be(´)čka](10.12.2009)

• Jeremy.jk

[2. PFF Čakovická Be(´)čka](10.12.2009)

• hippyman

věžeňské akční porno nejtupějších rozměrů! místy natolik stupidní, až se člověk fakt musí smát. a když vás nepobaví "film", přečtěte si oficiální text distributora :-D prostě luxus. 10% [2. PFF Čakovická Be(´)čka](10.12.2009)

• bouncer

To nejhorší, co se na kazetách za posledních několik let objevilo...na hercích není vidět ani snaha, tvůrcům by naopak někdo měl vysvětlit, že na akční scény potřebují nějakého odborníka jinak vypadají přinejlepším směšně a Lamas je prostě lama. To se nedá vydržet...(20.9.2004)

• Orlau32

Na tomto filmu vidíme, jak je Amerika bohatá, když plýtvá penězi na takové pitomosti.(18.5.2008)

• Havelinka

Tak jak jsem měl kdysi rád seriál "Odpadlík" s Lorenzem Lamasem s nadšením jsem si zapůjčil tento film s tím, že po dlouhé době uvidím opět skvělé akční scény s dříve oblíbeným hercem.Jaké však bylo mé překvapení, čeho je nyní schopen natočit.Děj filmu šílenost, hudba nic moc - spíš nic jako moc a akční scény mají spád jako špatně naprogramovaná videohra.Celkové hodnocení?Scény fuj, hudba fuj, Lamas fuj.(17.9.2009)

• J. T. Kirk

Tento film je opravdu dost trapný a stupidní. Příběh zde vlastně nenajdeme, ty bitky vlastně ani bitky nebyly. Ty ** jsou pouze a jen za Lorenza Lamase, ale i ten může být rád že mám pro odpadlíka takovou slabost.(24.7.2010)

• Hapretor

Stupidní, laciné, předvídatelné, debilně zahrané. Ty rvačky byly opravdu k smíchu. Jen na zabití času a uspání. V čem jiném by taky Lorenzo Mamlas mohl hrát?(9.10.2010)

• DJ Kritik

Nepochopím ako je možné, že keď režiser a herci zhliadli tento film, nedokázali sebakriticky uznať, že sa to nepodobá ani amatérskej produkcii žiakov na Základnej škole.(6.3.2005)

• stybro

Akční odpadlík Lorenzo Lamas v neuvěřitelně hloupém filmu,který snad nemohli autoři myslet vážně.Příběh o ničem,herci se hledali až se našli a o hudbě je škoda mluvit.Vrchol všeho je,když se Lamas rozhodne vloupat do věznice a před plotem prohlásí:když vězni můžou utíkat ven,tak to musí jít i naopak.Hop přes plot a už si chodí po celách a bije strážné.......(4.7.2009)

• Pitryx

Tak nevím, nebyl to jen vtip??Odporná hudba, absence zvuku při rvačkách, které by natočilo lépe dítě s amatérskou kamerou, líní herci, při soubojích se vysloveně ulejvající....Děj to také nemá, nechápeme - li děj jako šňůru amatérsky udělaných pranic. Hm...No, už nikdy tohle vidět. Hvězdu uděluji sám sobě za trpělivost, že jsem to vydržel do konce. Ale dělal jsem u toho jinou práci.(16.10.2010)