Reklama

Reklama

Nebezpečné území

  • Česko V nebezpečném území (více)

Obsahy(1)

Korporace Pilgrim pronajala opuštěné území v kaňonu Choke fyzikovi Davidovi Lowellovi na celých devětadevadesát let, aby si zde mohl zřídit svou pozoruhodnou laboratoř na studium zvukových vln. Po jistém čase se však začíná vědec společnosti příčit v krku, ráda by totiž prostory znovu využila - jako skládku toxického odpadu. A protože se badatel odmítá hnout, neváhá proti němu použít násilí. To ale netuší, jak moc je dr. Lowell nebezpečný protivník. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

whack 

všechny recenze uživatele

Zo stoviek podobne nelogických akčných béčok je potešujúce nájsť jeden s prijateľným námetom. Nezávislý vedec vyvíjajúci alternatívne zdroje energie má byť vyhnaný zo svojho pracoviska kvôli plánovanému založeniu skládky toxického odpadu, a tak je nútený zničiť všetko, čo sa mu pletie do cesty. Podobný film: Taffin. Hrdinov svet potrebuje :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

První půlka mě teda extrémně nebavila. Je to totiž vesměs vlezlá eko agitka ve který se toho až na pár zelených keců moc neděje. Hlavní hrdina je celkem sympaťák, ale ta postava je tak plochá, že je to přinejmenším úsměvné, ale dobrá jedná se o béčko z osmdesátých let, tak bych tohle neřešil, kdyby mě ten děj chytnul, ale bohužel nechytnul. Celou první polovinu jsem prozíval a tak mě z letargie vytrhla až ta druhá kdy se rozjede krásně naivní, ale zase nutno uznat poctivě natočená akce plná netradičních kaskadérských výkonů, hlavně ta letecká exhibice stojí za to. Tohle už opravdu v žádným současným akčňáku neuvidíte to je zase pravda, takže úplně nelituji, že jsem si tenhle film zřejmě před lety (netuším vlastně proč) stáhnul. Teď jsem jenom náhodou zjistil, že něco takového mám a aniž bych věděl o co se jedná, jsem to zkouknul.35% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Proč? To teda nevim. Jak? Levně. Kde? V totální prdeli. Verdikt? Sračka z který táhnou levný taliánský trashe. Jsem nasranej, jsem smutnej. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja som hlavne vdacny za ruske kanaly, kde mozem napozerat kadejake starinky, co mi este pouteakli pocas mladosti -teraz tie starinky nahanam a davam dohromady. Prva polka nic moc, len take kecy o nicom, potom to trochu nabralo tempo, hlavne ked ten vedec nebol tym, kym sa na prvy pohlad zdal. Este ako roku 1986 to mohol byt nebezpecny protivnik, dnes by to uz ale nepreslo : 40 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Typické akčné B-čko 80. rokov. Až po to kaskadérstvo s helikoptérou to bolo obstojné, ale potom to bolo skôr úsmevné ako dobré. Logika v tomto filme ide celkovo nejak mimo...fyzik vyhráva bitky, prepadáva ľudí a ničí majetky svojich nepriatelov ako nejaký profík a správa sa sebavedomo ako by to robil celý život. Na druhej strane je Collins celkom sympaták a je na strane "zelených", takže mu držíte palce. Aj ked tej "zelenej" agitky vo filme bolo až príliš. Na jedno vzhliadnutie film neurazí, ale viac krát sa už nemusím nanho dívať. Hodnotenie: 55% ()

Reklama

Reklama