Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samuraj a jeho učitel, kteří se setkali jako turisté v černé divoké Africe, se dostávají do konfliktu s místním povstaleckým vládcem a jeho vojáky. Jsou zadrženi jako rukojmí. Hlavní problémy s místním vládcem však nastanou, když si jeden z uprchlých turistů, kterého se nepodařilo zajmout, začne s jeho vojáky vyřizovat účty po svém. Je to bývalý armádní profesionál a povstalci nemají šanci. Místní vládce z toho má větší problémy, než by čekal. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem nic moc nečekal ale dostal jsem parádní akčňák kterej se na konci tak vyšperkuje že prostě musím dát ty 4*. Henriksen na konci ukazuje že má pořádný koule. Jen škoda že film se poměrně dost vleče a některý postavy byly fakt šíleně nesympatický. Béčkové překvapení který si už asi nikdy nepustím ale budu na něj v dobrém vzpomínat. Škoda že jsem film neviděl v 90 letech. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Pohodička, která sice občas postrádá smysl, ale jinde je zase dostatečně zábavná. Ten nápad zasadit samurajský film do Afriky a jako hlavního hrdinu zvolit Američana, který je něco mezi Krokodýlem Dundeem a Rambem (a kterého hraje zrádný Bishop z Vetřelce) mluví za vše. Pro legraci nechybí ani duchové a samozřejmě spousta tvrďáckých a uznalých pohledů. Mrda diletantských leteckých záběrů nutností. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Filmy z prostredia Afriky moc nemusim. Moc ma nebavia, ako bol aj priklad tohoto filmu. Zo zaciatku ma to moc neoslovovalo, ani v tom zajateckom tabore, ale ked sa zaverecne finale nieslo v znameni konecne vytuzenej akcie, tak uz sa aj bolo na co pozerat. Lance Henriksen v ulohe osloboditela mi sedel a bol pekny drsnak, aj ked to schytal do tela. Cely film mi pripadal zbytocne natahovany do dlzky, pretoze som pocas filmu dost casto zival, ake je to nudne. Filmu davam dva body a to len kvoli zaverecnej akcie a par momentov pocas filmu, ktore by este stali za to. ()

Reklama

Reklama