Reklama

Reklama

Ambiciózní novinářka Lori Tannerová se pokouší získat materiál pro svoji reportáž o zneužití zvířat při genetických experimentech v místní laboratoři. Při svém zkoumání potká přítulného psa Maxe a odvede si jej domů. Netuší, že zvíře je pod vlivem nervově paralytické látky, která jej nutí bestiálně zúčtovat s každým, o kom se mu zdá, že ohrožuje Lori. Obětí přibývá a zanedlouho se dostane na řadu i Loriin manžel Jarret... (Falcon Home Video)

(více)

Recenze (18)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když někdo řekne film o vraždícím psovi každýmu se nejspíš vybaví Kingovo notoricky známý filmový zpracování Cujo(1983). Tenhle film Man's Best Friend může Cujovi klidně konkurovat. Protože tenhle chlupáč Max má taky pěkně ostrý zoubky. A ačkoliv se to hlavně zpočátku nezdá a Max je celkem přítulnej, tedy hlavně ke svojí nový(dočasný) paničce tak později svoje zabijácký choutky ukáže v celý svý kráse. Musím uznat, že mě osobně tenhle film sedl asi víc než všemi přeceňovanej a opěvovanej Cujo. Možná je to i tím, že o tomhle filmu jsem ještě do nedávna vůbec nevěděl a nečekal jsem, že by mohlo jít o tak kvalitní kousek. Zkrátka a dobře tenhle snímek mě překvapil. V dobrým slova smyslu. A proto ty slabší 4hvězdy dám. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá béčková hororová komedie o psím terminátorovi, která baví po celou stopáž. Od prvního pohledu jsem čekal že se bude jednat o film který má zábavnou premisu, ale bude suše a bez nějakého nadhledu podán, mýlil jsem se. Už od prvních chvil to baví a je tu dost humorných scének ale zároveň i dost těch morbidních, například schramstnutí kočky v hadím stylu bylo top! Jo a i na poštáka dojde. Jednoduše se jedná o čistou béčkovou zábavu, která ví co je a na nic si nehraje. Škoda jen že toho góru bylo málo, ale i přes to že jsou zabití většinou off-screen, tak i tak pobavili a zážitek mi to nezkazilo. Prostě takovej devadesátkovej medvěd na koksu se psem :D ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Předem sci-fi to teda opravdu není, jen se dělají pokusy na zvířatech (chudáci). A reportérka to natočí a zachrání jednoho krásnýho pejska, jenže ňafík je už poněkud vylepšený a každýho zlikviduje kdo se k Lori přiblíží. Pejsek je hodně šikovný zvládá i spláchnout záchod či překousat brzdový kabely. Vše už tady xkrát bylo a proto od toho nečekejte žádný zárak, ani se strach nepos... není z čeho. Nejděsivější je když psa popálí autogenem a ten pak vypadá docela hnusně. K ránu je to ideální. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Na to, co se v tom filmu děje za holé šílenosti, to byla překvapivě solidní béčková zábava. Největším bizárem na tomhle snímku je ta absolutní tonální nevyrovnanost, kdy to skáče od docela intenzivního animal hororu přes rodinný film až po téměř bláznivou komedii s groteskními zvukovými efekty. Asi pokus o dílo pro celou rodinu. Jen to finální odhalení, které snad každý divák vycítí na sto honů dopředu, mohli tvůrci lépe zakrýt. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Doktor Jarret dělá ve své laboratoři genetické experimenty. Jedním z jejich výsledků je pes Max, který má DNA od dalších živočichů, a tak běhá a skáče jako jaguár, výborně vidí i slyší, dokáže se maskovat jako chameleon a místo moči má kyselinu. Televizní redaktorka Lori navštíví tajně laboratoř za účelem natočení reportáže o zneužívání zvířat, nakonec si ale Maxe odveze domů, když jsou na útěku před doktorem. Max je ale dokonalý a velmi inteligentní stroj na zabíjení, a tak oběti na sebe nenechají dlouho čekat. Spolknutí kocoura, násilník u nákupního centra nebo pošťák jsou jen začátek běsného řádění, nemluvě o papouškovi... Svižný film, kde je třeba ocenit práci se psem. Jestli tedy někomu připadal přítulný, když cenil zuby, od huby mu lítaly sliny a oči měl podlité krví, tak tedy mě ne. Trochu zklamal Henriksen, jelikož jeho toporný výkon byl otřesný. Snad jen v úplném závěru byl přesvědčivý. Samozřejmě je to film, a tak leccos lze odpustit. Pěkná kamera a výborná hudba. Dobré. dodatek: právě jsem si přečetl, jak tibetská doga na Liberecku brutálně napadla ženu...no...už toho psa vidím v ještě horším světle... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama