• Renton

Šílený německý odpad!(22.3.2005)

• lekr

Něco opravdu příšernýho. Opice je sice hezká ale ostatní herci jsou přímo na zblití. Trapné vtipy a neuvěřitelně tupé dialogy. Takováhle dementnost se jen tak nevidí!!(31.12.2009)

• kajda.l

Jděte všichni do pyče:)..já měl svýho jmenovce "Čarlyho" celkem rád.(11.4.2010)

• Baxt

3/10 Velice zdravé a velice prospěšné OLOL (c).(7.7.2010)

• Colonist

Originální název bych trochu upravil - Neser Charly.(20.8.2007)

• LorD_OniX

Jestli dokáže Chuck porazit jednotku s kulomety svým silným kopem, tak tato opice v tomto seriálu dokáže ještě neuvěřitelnější věci.(21.1.2009)

každý má nejakú úchylku, nemožem si pomôcť ale ja som tento seriál mala rada(7.4.2008)

• zdepapepa

Další seriál z 90. let, který se snažil vytěžit popularitu? Ne, asi ani v té době to nebylo příliš populární. Ale zpět k tématu - nebo si aspoň myslím, že jsem odhadl záměr scénáristů těžit z populárních seriálů se zvířecím protagonistou, zde ale asi nejspíš pokus o kopii Wolfa Tarzana Larsona. Bylo by to fajn, kdyby se na to aspoň trochu dalo koukat, což se bohužel nedá. Vím, na podobných recenzích jiných německých úchylností od pádu berlínské zdi používám často slova bohužel a odpad, jenže to by to nesmělo být jako uhodit hřebík na hlavičku nebo nasadit hrnec na prdel.(8.11.2010)

• radeko

Istá podobnosť s Čitou tu je, ale to bola pani herečka, nie ako tento lajdák, ktorý evidentne prehráva a občas zbytočne veľa gestikuluje.(10.2.2009)

• mirliflore

Při sledování šimpanze Charly jsem nevěděl, jestli mám plakat nad neskutečnou kýčovitostí a pitomostí, nebo se smát trapným hereckým výkonům a "realistickému" scénáři. A mám jeden dotaz. Nevíte někdo, jakou měl seriál sledovanost? Jestli se na tohle naše děti dívají, jak z nich mají vyrůst produktivní a psychicky stabilní občané?(7.5.2006)

• Eldoth

Opravdu hardcore od našich západních sousedů, který se k nám na obrazovky " určitě " dostal nešťastnou náhodou, jelikož tohle nemohou myslet vážně. Nesmyslný děj, jenž ještě umocňuje až nechutné moralizování hlavního mužského hrdiny coby veterináře, jemuž spadl tzv. " do klína " pašováný šimpanz. :((28.6.2007)

• panlorenc

... už pilotní film dokázal na ZDF nadchnout přes šest milionů diváků. (oficiální text distributora). Já jen dodávám - WTF?! Už jen ta úvodní znělka na mě působí jak biolit na komára.(7.4.2008)

• Czernozub

Po 2. světové a Uwe Bollovi to nejhorší co daly němci světu....(24.6.2008)

• klokyn

Existuje vôbec perfektný nemecký seriál?(11.3.2007)

• 1860

Nesnesitelný seriál o opici, kde se nic neděje..(2.2.2007)

• Ravi

Ani opice to nezachrání (moje opice)(16.1.2011)

• Kritik007

Opice ne to fakt ne.Tohle je katastrofa(13.3.2009)

• greymon

Další opice(1.2.2012)

• Socirel

Nejlepší herecký výkon : Šimpanz Charly, co dodat? jen to že příběh je absolutně o ničem, má sice bavit, ale celkem solidně se mu to nedaří.(23.7.2011)