Ngo liu poh lut gau ching

My Wife Is 18

Komedie / Romantický

Hong Kong, 2002

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $926,489(2.8.2010)

Čínská My little Bride, ovšem zdaleka ne tak lehce a pohodově odvyprávěná. Příběh je sice dost podobnej, ale postavy holek se dost liší a je to celkem znatelnej rozdíl(26.10.2008)

Po dlouhé době je tohle romantika, která mě neštvala postavami, jež roztomilostí připomínají medvídka PÚ (a bohužel i inteligencí). Narážím tím hlavně na korejské romantiky, protože tenhle snímek má obdobnou zápletku jako My Little Bride. Tím však podobnost končí. Postavy tady jsou životnější a vtipy zábavnější, romantická linka nevydírá, ale dojme.(20.4.2008)

Docela dobrá komedie s Ekinem Chengem a Charlene Choi. Ekin provádí výzkumnou práci o mladých ženách a jako správný terénní sociolog si jednu osmnáctku vezme a tím jeho sada nejrůznějších nechtěných překvapení a zjištění začíná. Navíc učí ve stejné škole a třídě, kam chodí jako žena, jede po něm místní mladá tělocvikářka. Dost se nasmějete, zejména jsem šel do kolen ze scény, kdy se Charlene Choi namaskuje do role Maggie Cheung z filmu In The Mood For Love, aby vypadala starší, to jsem byl mrtvý smíchy.(27.6.2009)