Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 2

  • Kanada Ginger Snaps 2: Unleashed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Brigitte se nakazila lykantropií od své sestry Ginger, o niž se dříve starala. Tato nemoc ji sžírá zevnitř nejen tělesně, ale především duševně. Jejímu zdraví také neprospěje, že ji zavřeli do léčebny drogově závislých kvůli detoxikaci, protože lék, jenž jí jediný pomáhá oddálit hrůznou přeměnu ve vraždící monstrum považují za drogu. A k tomu ji pronásleduje i jiná krvežíznivá bestie za ne zrovna neobvyklým účelem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Podobne depresívne a nepríjemné ako jednotka, ale o dosť menej desivé a scenáristicky zvládnuté. Postava Ginger vystupuje už len v halucinačných a snových sekvenciách, zato Emily Perkins nesklame, poteší pár nechutných detailov a terapia v podobe skupinovej masturbácie je už len čerešničkou na torte. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Brigitte s vlkodlačím virem v krvi se snaží bojovat nejen s blížící se proměnou, ale i s vlastními démony duše. Ginger je sice po smrti, ale stále jí zůstává na blízku jako její temné druhé já (aneb jak chytře dostat K. Isabelleovou do pokračování). V momentě, kdy se předávkuje smrtící omějí, vše se změní. Nedobrovolné probuzení v léčebně a nemožnost dostat se k další dávce oměje jsou jen začátkem hrůz, které ji čekají. A jak se nakonec ukáže, tím nejhorším nebude ani vlkodlak, co jde v jejích stopách, ani personál léčebny. Zlo, jak už víme na příkladu Satana, mívá často krásnou nebo alespoň příjemnou tvář. Postupná proměna Brigitte odpovídá přesně divným filmům z Kanady, jejichž vlnu zahájil s největší pravděpodobností D. Cronenberg. Kromě studie rozpadu osobnosti jde i o varování pro nesoudné příznivce comicsu, že hranice mezi světem skutečným a fantastickým může být velmi tenká. Ještě lepší než jednička. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl a očekávaje jen další vlkodlačí béčko, byl jsem příjemně překvapen. Povedené jsou už lokace, ve kterých se film odehrává. Léčebna v napůl uzavřené budově i rodinný dům jsou krásně ponuré a zimní Kanada vypadá značně nehostinně. K tomu krvavé prostřihy, výlety mimo realitu a překvapivě propracované postavy. I díky tomu je to vážně hororové drama a Emily Perkins v hlavní roli zaslouží poklonu (70%). ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

O hodně lepší než první díl. Vlkodlak vypadá skvěle, prostředí psychiatrické léčebny je v hororu vždy potěšující, stupňované napětí, grandiózní finále s nečekanou pointou (fakt jsem to do poslední chvíle nevytušil), Emily Perkins hraje moc dobře a jako třešnička na dortu je skupinová léčba drogově závislých hromadnou masturbací :-). Jediné, co mi vadilo byla postava Ginger, která byla do filmu naroubována opravdu dost násilně. Doporučuji všem, kteří mají rádi horory s tím, že můžou klidně vynechat první díl. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě daleko horší než pérvní díl, tady se to přesunulo do nějaký léčebny, sice to nemá nějak zvlášť špatnej děj, ale je to nuda, žádný napínavý nebo hororový scény, jen se pořád řeší jak a kde dostat lék, konec taky nic moc a opět mizerný triky, takže nevim co na tomhle díle je lepší než na prvním, že má lepší hodnocení ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Aby Tatiana Maslany (Ghost) vypadala ještě více mladě, filmaři ji dali na horní zuby rovnátka. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Ginger Snaps 2, Ginger Snaps: The Sequel. (Stocki)

Reklama

Reklama