Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 3

  • Kanada Ginger Snaps Back: The Beginning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kanada 1815. Sestry Ginger (Katharine Isabelle) a Brigitte (Emily Perkins) bloudí samy pustým lesem. Narazí na vypleněný indiánský tábor, kde potkají starou vědmu a ta jim prozradí osudové proroctví. Pokud nezabijí tajemného chlapce, bude muset jedna ze sester zabít druhou. Při svém putování naleznou útočiště v pevnosti, která skrývá otřesné tajemství. Jedné noci je Ginger napadena podivným stvořením, napůl chlapcem, napůl vlkem. Podaří se Brigitte zachránit sestru a zvrátit tak prastarou kletbu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Ve volném "prequelu" se Brigitte a Ginger v roce 1815 ztratí v lesích, kde jediný přístřešek široko daleko je dřevěná pevnost, která je ale momentálně pod útokem místních vlkodlaků. Námět zní docela akčně, asi nějak jako Od soumraku do úsvitu a podobné, ale vlkodlaci zas tak často neútočí a film má spíš klasičtější hororový nádech oproti prvním dvěma dílům a taky je v něm i trochu víc nadpřirozena v indiánských proroctvích a mysticismu. Film má docela jednoduchou ale slušnou výpravu, pěkně udělanou pevnost a kostýmy a přinejmenším jsou vlkodlaci ve "westernovém" prostředí něco méně okoukaného. Trochu ale ztrácí na tempu, protože většinu času je vidět hlavně kdo koho nemá rád a podobně a vzhledem k tomu jak málo vlkodlaci útočí, tak atmosféra pevnosti ze které není úniku trochu slábne. A pochopitelně se zase řeší proměna a sesterský vztah a podobně, ale v trochu zjednodušené podobě, takže ve výsledku z toho Ginger snaps back vychází hůř než předchozí dva díly. Naštěstí to ale má, jak je u téhleté trilogie zvykem, zajímavý závěr a to nejen proto, že poslední třetina je akčnější a hlavně tam je prostě Brigitte a Ginger :) a kdo je má rád, tak ten třetímu dílu ginger snaps odpustí i tu pomalost a příklon k mnohem klasičtějšímu vlkodlačímu filmu než byly první dva díly. Tak i když je to horší než první dva díly, tak stejně dáme čtyřku. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Aneb když se z horroru odstraní jednorázové lekačky, zbytečné násilí a naturální vyvrhování obětí, spousta krve všude kolem a jiné obdobné kulisy, jež se poslední dobou objevují v každém pochybnějším hollywoodském či jiném projektu a tak si už spousta diváků na toto zvykla a vyžaduje to. Jenže efektně zabitý člověk ještě dobrý horror (nebo vůbec horror) nedělá. Ginger snaps 3 je oproti svým dvěma starším bratříčkům na první pohled dražší a taky vizuálně promakanější, no líbil se mi asi nejmíň. Možná je to i tím, že příběh přeci jen už trochu vařený z vody je a tak to jemně ztrácí. Atmosféra je tu budována velice dobře, prostředí je jako z nějaké staré povídky a herecky to je taky dobrý. Jenom to vyvrcholení je trošku podivný, neočekávaný, ale vlastně i dost logický. Přesto se mi nelíbilo, že o hlavních hrdinkách vlastně naprosto nic nevíme a o ostatních lidech taky. Přesto hodně kvalitní film, aneb vlkodlaků není nikdy dost. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Prequel je v prvni rade moc hezky natocenej, opravdu radost se na to divat, bohuzel pribeh uz trochu pokulhava. Cast odehravajici se v pevnosti je celkem fajn, charaktery jasne hned od zacatku a zadna prekvapeni se nekonaji, ale kdyz se dej presune k indianum poradne to zaskripe. Predevsim se dostavi upovidana nuda a poradne cely pribeh zbrzdi a to tak, ze to uz nezachrani ani skvelej konec. Vlkodlaci vypadaji celkem cool a obe hlavni hrdinky jsou k sezrani, ale bohuzel prilis casto jsou ve filmu hlucha mista. Zkraceni by mu rozhodne pomohlo. Obcas jsem si rikal, ze bych mnohem radeji sledoval akcni horror o boji vlkodlaku s ochranci pevnosti a na Ginger a Brigitte se podival v uplne jinem filmu.... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame treti dil a je videt, ze uz je to tak trochu zbytecny. Prvni dil byla slusna cerna komedie, druhej vcelku povedenej horor, ale treti dil je takovej nijakej. Prakticky nic se tu totiz nedeje. Zacatek vypada zajimave a spolu s koncem to dava slusnou "legendu", jenze prostredni cast v opevneni je proste o nicem. Zabiti tu moc nejsou a ty co tu sou, tak nic extra. Nastesti tvurci neukazujou vlkodlaka, protoze to je slaba stranka tyhle serie a kdyz se nakonec objevi, tak je to jen na chvily. Potesila me opet Emily Perkins, ktera hlavne v zaveru s cernejma ocima a krvi na tvari vypada spravne cool. Nemuzu tvrdit, ze bych se nudil, ale na vic jak 3* to urcite neni. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Mám takú trochu úchylku, že vo filmoch vyžadujem pár vecí; napr. mobily, mrakodrapy, starbucks ... A celkom značnú averziu voči rednekom a filmom odohrávajúcim sa pred rokom 1900. Tak som tretiu Ginger odkladal. Preto vlastne o hviezdu nadhodnocujem, že po dvojke (v podstate bez Ginger), ide zas o príbeh dvoch sestier, s iným príbehom, avšak charakterom rovnakých. Pekné. Masky super, Brigette je zas Brigette, Ginger opäť mierne lascívna, navyše záver nadobudne istej satisfakcie, keď sa to tam zase pekne povraždí. Ja som spokojný ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Film se začal natáčet 31. března a pokračovalo se po celý duben roku 2003. (Stocki)
  • Jedná se o poslední díl v trilogii, který ale dějem předchází předchozí dva díly Moje sestra vlkodlak (2000) a Moje sestra vlkodak 2 (2004) a ukazuje, že s vlkodlačím prokletím předci obou sester bojovali už v dávné minulosti. (ČSFD)
  • S natáčením třetího dílu vlkodlačí trilogie se začalo sedmnáct dní poté, co byl dotočen druhý díl. (Stocki)

Reklama

Reklama