Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1966. Saya je poslední žijící členkou rodu původních upírů a díky jejím schopnostem pracuje pro tajnou americkou armádní složku, která se zabývá likvidací démonů. V přestrojení je vyslána na střední školu v Yokotě, kde má za úkol lokalizovat a následně zabít skupinu nestvůr, které mají na svědomí několik vražd zdejších obyvatel... (-Ravee-)

(více)

Recenze (67)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Hororove dark anime se sexy manga upirkou s katanou v hlavni roli? Od toho se neda, nez ocekavat dokonalost, ktera neprisla. Je to typicky kvalitni japonsky odvedena prace, poctiva animace, atmosfera, ozvuceni, ale ten scenar!!! Na to, ze je cely film napumpovan do 48 minut by clovek ocekaval jizdu bez slabsich mist, bohuzel se jedna o znacne simple a ne zcela zazivnou cestu. Celou dobu mi prislo, ze je ten film pod vlivem sedativ a potaci se, bez sebemensi snahy o highlighty. Zacina to sice skvele, buduje se atmosfera, je to dark, tesite se co prijde, ale ono se nakonec nic nedostavi. Ani s ohledem na kratkou stopaz to proste neni schopno zabavit a v druhe pulce uz to nudi, ztraci tempo a to i pres to, ze prave druha pulka je konstruovana jako ta mnohem akcnejsi. Zajimavy projekt, ktery stoji za videni, ale zustal hluboko za ocekavanim. 6/10 ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Upírov ja veľmi môžem ale Blood:The Last Vampire ma nenadchol až tak ako by som bol čakal. V prvom rade je v tomto anime veľmi zvláštny dizajn postáv, samotná Saya (inak saya je puzdro samurajského meča) má ústa ako po návšteve plastického chirurga a samotné príšerky sú príliš príšerkaté aby ma nejak zaujali. Na druhej strane je tu výborná animácia a časté využívanie CGI, čo však na rozdiel od mnohých iných anime nie je na škodu. Nuž a ak je toto pilot resp. prequel k Blood+ tak je to ten najnešťastnejší pilot aký som videl, pretože odhaľuje jeden taký spoiler, ktorý by si nedovolil snáď nikto, kto by plánoval vypustiť komerčný 50 dielny seriál. Za výbornú temnú atmosféru 8/10 ()

Reklama

Theraphosa 

všechny recenze uživatele

Nevýhodou tohoto snímečku je několik dost podstatných věcí. Především do očí bijící skutečnost, že film prakticky nemá žádnej začátek, jako bych seděl na promítačce a probudil se ve 40% filmu. Celý děj se opírá o základy, o kterých prakticky nic nevíme a ani závěr nám nic neosvětlí, kde se vzala jedna z prvních lovkyň upírů a kde se vzali samotní upíři. Kde se děj odehrává, jakou souvislost mají postavy atd atd...Další nevýhodou je animace. Po úvodních titulkách jsem měl pocit, že to bude něco na způsob Appleseed, ale kdepak. Perfektní animačku vystřídala poněkud zastaralejší. Ale i to bych překousl( až na to počáteční navnadění). "Role" učitelky mi přišla děsná a diváka jenom doslova obtěžovala. Je to obrovská škoda, čekal jsem větší zážitek, poněvadž jde přece jenom o japonský animovaný snímek a kucí se s tím většinou umí poprat. Tentokrát to ale nevyšlo 30% ()

Rediik 

všechny recenze uživatele

Temná, drsná Saja zabíjející Chiropterany bez jakékoli milosti,ať už je u toho sama, nebo je kolem spousta lidí. Celkem zajímavá animace. Přesto mě to nijak výrazně nenadchlo, i když to temné prostředí, ve kterém se celý děj odehrával, mělo něco do sebe. Rozhodně jsou to lepší 3*. Mnohem více se mi líbil seriál Blood+. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý príbeh, málo vysvetľovania, skvelá atmosféra, super práca so zvukom a hudbou. Dostatočne krvavé a napínavé. Na Vampire Huntera D to nemá, no je to fajn filmík, ktorému kvôli dĺžke chýba prepracovanejší svet... Poctivejšie ako animovaný Van Helsing... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama