Reklama

Reklama

Street Fighter Zero: The Animation

  • Japonsko ストリートファイターZERO THE ANIMATION (více)

Recenze (3)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Animovaný film čerpající z mnoha řad bojových videoher Street Fighter Alpha, které se objevovali na herních automatech, domácích herních konzolích a počítačích. Street fighter je kult videoher, klasická bojovka, kde proti sobě stojí dvě postavy, vy ovládáte jednu, kterou si na začátku hry vybíráte a postupně musíte porazit všechny ostatní. Každá postava má své rozdílné vlastnosti, styl boje a slabiny. Film využívá zejména klasických postav Ryu, Ken a Chun Li, které podstupují nelehký turnaj v bojových uměních, který slouží zejména organizátorovi a pomatenému vědci k vstřebání dat všech bojovníků. Data pak přirozeně mají sloužit k využití pro vytvoření ultimátní síly a neporazitelného bojovníka. Tohle mi nějak podezřele připomíná hlavní myšlenku hraného filmu "DOA Na život a na smrt", která byla také podle videohry ... Film má pěknou kresbu, klasickou japonskou animaci, dostatek akce, postavy vypadají "dospěle", nikoliv dětinsky a souboje jsou docela dost drsné. Člověku, který nestrávil v dětství nebo mládí stovky hodin u některých dílů Street fightera, se tento animovaný film nemusí úplně tak zamlouvat jako mě. Ale pro milovníky této videohry a všeho, co s ní souvisí, je to naprostá pecka a povinnost ... ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Pekne psychedelická blbina....strašne chaotický animák... chvíľu totálne rozjuchaný, hneď nato zase strašne temný, bez zvládnutých prechodov, chvíľu halucinogénny, hneď detinský... ale s FANTASTICKOU animáciou! Naozaj najlepšie na pozeranie na drogách. ()

sirrgulo 

všechny recenze uživatele

Zas se vše točí kolem Ryu a Kena a dalšího šílence, který se snaží zneužít jejich schopnosti. Ryu bojuje s temnou sílou, která ho pohlucuje stejně jako ovládla Akumu. No není to špatné, ale akce je méně a když na ni konečně přijde, je zas moc zdlouhavá (hlavně v závěru), ale není vůbec záživná. To je samé Hadoken a rozbíjení ciferníků kladným hrdinům ale po ostatních technikách jako by se slehla zem. Zatímco Ryu se potýká s vnitřním bojem. No ale Sakura a její hraní videohry v nemocnici bylo super. ()

Reklama

Reklama