Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bio lovci Komada a Koshiga jsou nerozluční přátelé. Jejich posláním je hledat a v mezích možností i léčit lidi nakažené tzv. démonickým virem, který svoje oběti mění v krvelačné zmutovaná monstra. Jedno takové monstrum zrovna terorizuje tokijské ulice, kde si vybírá mladé dívky, aby mohlo pozřít jejich játra. Lovci ho musí zastavit dřív, než vypukne naprostý chaos. (topr harley)

(více)

Recenze (6)

paascha 

všechny recenze uživatele

Spíš podprůměrná anime akce, která nedosahuje kvalit mistrovských kousků, ale když jste sami doma, na všech kanálech pohřbívají Havla a na stole stojí rozpitá láhvinka, může i pobavit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tato manga je sice o trošku slabší než většina ostatních, ale i tak jde o průměrnou podívanou. Démonické proměny jsou v pořádku – i slušně zpracované, ale příběh postrádá pořádnou atmosféru a napětí. Tu a tam se dá sice narazit na nějaké temnější záchvěvy, ale jako celek to na mě působilo poněkud rozpačitě. Navíc to bylo moc krátké, abych se do toho pořádně zažral. ()

Reklama

Spock 

všechny recenze uživatele

Kdo by chtěl být napůl člověk a napůl monstrum? Zápas jedince o svoji identitu skrze konfrontaci „s tím druhým“, bestií schovanou v něm. Možná jsme nezačal komentář k tomuto anime příliš jasně, abych to tedy objasnil. Tohle je pro mě nejsilnější moment celého filmu. Příběh se točí kolem dvou „sympaťáků“, jeden je vědec a ten druhý no řekněme, že má zvláštní schopnosti. Oba dva se střetávají s „monstry“, které parazitují na lidech, jeden je zkoumá a ten druhý je likviduje. Příběh je celkem prostý, nečekejte nic převratného. Tomu odpovídá i mé hodnocení, průměrná záležitost. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ponurý začátek a chapadloidní finiš jsou parádní, ale v prostředku to ztrácí tempo a začne se vkrádat takový fantasy dobrodružný feeling, který trochu podkopává ten bio-mutanto-horrorový základ. Silné tři... Koho to zaujalo, ale rád by něco temnějšího a vyzrálejšího-doporučuju např. Wicked City (1987) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama