Musekinin kanchō Tylor (TV seriál)

• Japonsko

Musekinin kanchô Tairâ

(Japonsko)

Irresponsible Captain Tylor

Animovaný / Akční / Komedie / Sci-Fi

Japonsko, 1993, 26x24 min

Kōichi Mashimo

Kenji Kawai

Paco-Paco 4 intergalactic peace ! 9/10(21.7.2009)

Tylor sice ještě v sobě v takové míře nemá Mashimovy osobité postupy známé např. z pozdějších GwG děj, přesto rozhodně stojí za vidění. Na tento TV seriál navazuje OVA, které je o maličko vážnější a snad i o něco slabší, ale pořád zábavné a kvalitní.(17.12.2007)

Problém tohoto seriálu je hluchý střed, první polovina je hezká, plnotučná 4* zábava. Závěr je opět vcelku solidní. 60 %(21.1.2008)

Nemám co vytknout, protože i když třeba seriál ztratil na tempu nebo nebyl chvíli záživný, tak hned poté přišla scéna, díky které jsem na to zapomněl. A kapitán Tylor je borec největší.(17.9.2011)

Posádka Soyokaze je vážně zajímavá sbírka lidí. Hlavně její kapitán Justy Ueki Tylor se povedl. Takový japonský Švejk, budou vám z něj téct slzy, ostatní z něj většinou šílí. Spousta humoru, povedené akce, napětí a hlavně Jason X :) Tohle je dosti stará série, ale radím vám, abyste si ji sehnali a podívali se na ni, nebudete litovat, ova se nese ve vážnějším duchu je více epizodické, ale taky výborné.(28.12.2008)

Naivňoučkou space operu, kde všechny zvraty mají logiku a předvídatelnost pohádek, zachraňují hlavně postavy a humor, kterého je ale méně než šaf... kopretin:) Ne, zase tak zlé to není, jenže jsem čekala blázinec ve stylu Excel sagy, ovšem série se zejména v druhé půli dost soustředí na slaboučký příběh a vtipné situace ustupují do pozadí. Fajn záležitost, ale komediálních seriálů, které tenhle překonají, jsem viděla dost.(18.2.2011)

Nezodpovědný kapitán Tylor je nepříliš známe anime od velmi známého režiséra. Musím přiznat, že je to pro mne osobní záležitost. Ve zkratce: animace ***, hudba ***, příběh ***, zábava ***** a kapitán Tylor s posádkou Soyokaze, to je celá hvězdná obloha. I když použijí geometrický průměr, tak to méně jak 5* nevychází.(30.11.2007)

Perfektní, vtipné anime s obrovským smyslem pro humor a dobře napsanými postavami a naprosto osvobozující a uvolňující myšlenkou. Paco-Paco 5/5 za něco, co se naposledy povedlo pohádkám, když jsem byl hodně malej.(28.1.2012)