Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rebecca Korda a jej malí bratia Sam a Max sa tešili na otvárací večer v ich novej rodinnej reštaurácii, lenže človek mieni a osud mení - zrazu majú všetko na starosti oni traja. Teraz musia vyvárať exotické jedlá a pripravovať dekadentné zákusky. Ale konkurenti zo susedných reštaurácií sa rozhodnú, že deťom prekazia ich radosť - a ukujú proti nim podlé sprisahanie - tak, aby Kordovcom ich reštauráciu zavreli. Rebecca, Sam a Max si teraz musia sami vymyslieť nejaké darebáctvo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Film inteligentní asi jako karmínová Mia... Jednu hvězdičku dám třeba za tu dětskou práci, která skrývá ve světě byznysu ohromný potenciál, jinak je ten film ale naprostá sračka. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Horší už to být nemůže !!" - "Chtějí s tebou mluvit dva lidi !!" - "Jaký dva lidi ??" - "Jeden je okresní hygienik a ta paní je ze sociálky.." ;) ()

Reklama

Mia... 

všechny recenze uživatele

Je to strašná blbost, ale mně to prostě přišlo vhod a pobavilo mě to. Dost možná, kdybych se koukla jindy, bych tomu dala i odpad, ale já měla tu správnou náladu na blbost :) ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Typický americký rodinný (ve skutečnosti určený tak pro desetileté děti) film z nějaké laciné televizní produkce. A tentokrát opravdu extrémně špatný. Už v prvních minutách je vám jasné, že něco podobného jste už mnohokrát viděli. Skupina otravných děcek, slizcí záporáci, kteří té hodné rodině co nejvíce škodí, trapné infantilní vtipy...no kolikrát už tu tato šablona byla. Je samozřejmostí, že se děcka dostanou do bezvýchodné situace, ze které se ale nakonec svojí vlastní pílí vysekají a nad všemi nástrahami vyhrají. Tenhle film se snad nemůže líbit ani těm dětem, protože povedenějších filmů na stejném principu jsou stovky... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama