Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

runner85

runner85 (hodnocení, recenze)

Badmaniak

ja som jej nefandil, ale na druhú stranu ani Matthew nebol neviniatko :D ... najhoršie dopadla Rebeca a Luka tiež dobre osrala :D :D 

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Jacinda

To je fakt no. :) Mě nalákal hlavně popis "Mysteriozní". Nakonec ale nelituju a dost mě to emočně vzalo a rozpoltilo...

 

Jsem jedinej, kdo fandil té druhé Lise (Alex)? Na konci mi jí přišlo hrozně líto, i když se nezachovala zrovna správně, ale žárlivě. Na druhou stranu, viděla ho první, no ne? :) :)

na příspěvěk reagoval runner85

petrnemcok

petrnemcok (hodnocení, recenze)

Typický.Bezvadnej trailer neskutečně navnadí a na samém konci lehké zklamání 3***

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

Mně ten konec nějak romantický nepřipadal, teda on samozřejmě byl po americkém způsobu, kdy by i slzička měla ukápnout, ale nějak to bylo až moc umělé. To už jsem spíše fandil Rose Byrne i přes ty skutky, co provedla. To se jí ale i dá odpustit, protože láska dokáže v človíčku dělat věci, které by jinak nedělal a Josh zrovinka taky nebyl žádný svatoušek.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Huh... Teď to mají dávat na Barrandově a ti dutohlavové udělali upoutávku, kde krásně stručně a elegantně vykecají všechny zvraty a pointu. Šikulové.

PlastovyTV

PlastovyTV (hodnocení, recenze)

... po rokoch som sa z nudy odhodlal pozriet si tento film ... romantiku moc nemusim, ale tak toto bola pecka ... zamotane ako par topanok :-) ... inak uloha Rose Byrne aj ked tu nebola kladna postava mi bola srdcu blizsia ... asi kvoli byvalej priatelke :-)

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Nakonec hodně překvapivý děj a hlavně ta poslední scéna na letišti je jedna z nejvíce romantických co jsem viděl, prostě vůbec nepotřebovali slova.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

co tu sakra ten ASPHALT mele... naprosto úžasný film po všech stránkách, Rose Byrne je božská

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

ASPHALT: Mě upoutal taky, stejně jako jeho předobraz L' Appartement.

mendrit

mendrit (hodnocení, recenze)

to ASPHALT: "ženy asi upoutá..." Na IMDB to pritom ma nejlepsi hodnoceni od mladochu pod 18 :-D

ASPHALT

ASPHALT (hodnocení, recenze)

Tak to byla zase americká romantická hovadina jako řemen.Děj je pozpřehazovaný jak se to střihači zrovna hodilo,začátek na konci,konec na začátku,chce to hodně tlustý poznámkový blok,aby jste se vyznali kde právě jste a jestli náhodou už po 6 (ne)odlétáte do Číny...Konec je tragický,odporné klišé za slaďoučkého zpěvu Coldplay.Ztráta času,hodně nadhodnocený film,ženy asi upoutá...

daFrog

daFrog (hodnocení, recenze)

Romantický film, ve kterém není naštěstí romantika na úplně prvním místě. Těch náhod bylo sice asi až moc a některé nelogičnosti přímo bijí do očí, ale protože výsledný příběh funguje, jsem ochoten přimhouřit obě oči. Harnett je univerzální herec do filmu tohoto typu, ale ze svého stínu vystoupit nedokázal. Taktéž ostatní herci jsou spíše průměrní, zato režie je skvělá a flashbacky se s příběhem prolínají přesně tam, kde mají.

anal_storm

anal_storm (hodnocení, recenze)

do certa ja taketo filmy vobec nepozeram :D...naco vobec o nom pisem ? :D...ale nie aj ked tieto pribehy o laske a podobne moc nemam rad ale toto je fakt vynimocne natoceny film...klobuk dolu...doporucujem

siloalampa

siloalampa (hodnocení, recenze)

Jasná Amerika. Fanúšikom odporúčam zhliadnuť francúzsky originál, ktorý je ozaj originálny...Nie vždy sa v živote končí presne tak ako chceme...

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

premna najkrajsi romanticky film. premna najlepsi herecky par.. ,, ta zimna atmosfera ta krasna diane kruger.. sympaticky hernet. .. citlivy krasny film.. .. kazda veta kazda scena dokonale naplanova.. oblubeny film proste

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

ano souhlasím. A myslím si, že Byt neměl ty emoce co Wicker park.

Plague.

Plague. (hodnocení, recenze)

Podle mě se dost nedá říct, že L'Appartement byl lepší nebo horší než Wicker Park. KAždá verze pochází z jiné kultury a musí tak sednout jiným lidem. Na jednu stranu má otevřený konec mnohem větší emoční sílu, na stranu druhou je příliš depresivní, šťastný konec ve mne vyvolá mnohem lepší poscity a je pak na světě mnohem lépe.

ichus

ichus (hodnocení, recenze)

Trochu moc "náhod" (nečekaně, zrovna dnes a za dvě hodiny musí letět na turné do Evropy), herecké výkony průměrné i horší, ale přesto se na to dívat dá. Jen se u toho nesmí moc přemýšlet.

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

výborný film. Orientace v časových obdobích mi nečinila nejmenší potíže. Příběh byl krásný a propracovaný. A nezáleží na tom jestli se to může stát. Je to příběh a nic víc. Jen krásný příběh co má potěšit. Splněno! Potěšil!

Shizuru

Shizuru (hodnocení, recenze)

Nevite někdo, jak se jmenuje song co hraje při závěrečné scéně na letišti a začátku titulků?

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Film sa mi velmi pacil co sa tyka hranim na city, ale hlavny namet je postaveny na hlavu, nejde o internet, alebo mobily, uz si presne nepamatam ako dlho spolu chodili ak by to bol 1 den mozno tyzden tak by to mozno sedelo, ale inac by chlap urcite poznal najlepsiu kamaratku svojej priatelky alebo koleginu alebo kohokolvek(ved o com sa pary bavia ci iba stale hodiny dni dookola si omielaj milujem ta?). A to iste aj naopak s jeho priatelmi. Keby chceli, tak ked sa vratila domov stretli by sa aj bez internetu a telefonov. Ale aj tak dobry film.

phil

phil (hodnocení, recenze)

neviem preco vsetci riesite, ci nieco podobne by bolo mozne v dnesnej dobe internetu, mobilov? ved myslim, ze vo filme nebol spomenuty rok v ktorom sa mal dej odohravat. navyse tie telefony,ktore pouzivali a ta kamera vyzerali skor zo skorych 90.rokov, nez 21.storocia.

Amatér1921

Amatér1921 (hodnocení, recenze)

Tento film mě, upřímně, dostal do kolen. Přes původní skepsi a obavy (Josh Hartnett) jsem se cca po půl hodině dostal do příjemného rozpoležení. A přestože mi nějakým způsobem utekl slet časových rovin uprostřed filmu (potkání s lukem a následná "detektivka"), nebránilo mi to prožít příběh s hrdiny a sladce přijmout předkládané. Miluj mě, prosím není o nic víc naivnější než například Amélie z Montmartru; je rozdíl, zda-li divák chce či nechce uvěřit všem zápletkám...

Lillyilly

Lillyilly (hodnocení, recenze)

Je pro mě docela chaotické, jakse mu v dnešní době mohla stratit přítelkyně - mobil, e - mail, fax, pager, dopis.... a ještě trochu zvláštní, že holka odjede od svýho kluka kamsi do háje, aniž by se s ním rozloučila, trochu postavený na hlavu

sinner01

sinner01 (hodnocení, recenze)

Film jsem začal sledovat z obavami... Začátek se vlekl a když u jsem myslel, že to nevydržím a dvd vypnu, tak ejhle.... Myslím, že celkově docela dobrý film a herci... no nevím mě né vždy přesvědčili... ale celkem to ušlo. Škoda, že nejde dát 3 a půl hvězdy :-)

drSEBY

drSEBY (hodnocení, recenze)

vybornej film, proste musíš vidět. Ale soustřeď se po celou dobu toho filmu, nikam neutíkej. ;-)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Koškin: V pořádku, ale to je tvůj problém. Já nevěděl, že to je remake ( i když si teď matně vzpomínám, že to v recenzi v Cinemě Alena Prokopová psala ), takže s tím filmem nemám nejmenší problém. Není to naše chyba.

strixsr

strixsr (hodnocení, recenze)

2 Koškin: Nemyslím si že by byla chyba tohoto filmu že nejsi schopen si o filmu co si kupuješ zjistit alespoň nějaké informace, takže tady neomílej stará fakta a raději nahodnoť trochu více filmů ať můžes tyto výlevy psát do komentářů kam patří a ne na diskuzi, díky.

Koškin

Koškin (hodnocení, recenze)

Přátelé, film jsem si zakoupil a pěkně jsem se vytočil, protože jsem po 10 minutách poznal, že se jedná o remake filmu Byt (1996) s Vincentem Casselem a Monikou Bellucci. Jak vtipně odkazuje i název filmové kavárny (Bellucci). Takže místo plků o scénáři a výkonech sem raději umísťujte hodnotné informace, ne svou prostoduchou dojmologii. Koho uspokojí americký happyend oproti emocionálně destruktivnímu závěru původní francouzské verze, pak do toho, 2* jen za příběh do okamžiku před titulky.

Reklama

Reklama