Reklama

Reklama

MUDr. Munnabhai

(festivalový název)
  • Indie Munnabhai M.B.B.S. (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Murli Prasad Sharma také zvaný jako Munna Bhai (Sanjay Dutt) je místní gangster a celé město se ho bojí nebo pro něj pracuje. Jenže už po deset let předstírá, že je doktor, aby na něj byl otec pyšný. Pokaždé, když přijedou rodiče na návštěvu, změní své sídlo v nemocnici a své kumpány v doktory. Jenže při poslední návštěvě se jeho otec rozhodne, že by se měl usadit a oženit. Najde mu ženu Chinki, kamarádku z dětství, také doktorku. Jenže otec Chinki prohlédne lest, že Munna není doktor, a ztrapní ho před rodinou. To Munnu naštve a rozhodne se stát doktorem. Podaří se mu to? Usmíří si rodinu? Vezme si Chinki, nebo zase zůstane jen místním gangsterem? (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (16)

jorgus 

všechny recenze uživatele

hmmm..nakonec jeho mene slavnejsi bratricek se mi libil vic..:)v prvni filmu mi byl Dutt nesympaticky, ale mel skvele momenty..zde mu scenar moc neprihraval, takze mi byl jen nesympaticky:)cekal jsem velke predstaveni se skryvanim identity, ale po dvaceti minutach byl konec..a pak jsem horko tezko rozdychaval hrdinovo moralni tapani..tancu a muziky malo..jednoznacne zklamani..viz kladne recenze zde:( ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Hiraniho prvotina a už sa tu pritom ukazuje čo bude pre jeho tvorbu dominantné. Príbeh o tom ako by sa doktori mali chovať k svojim pacientom je plný presných fráz a dialógov. Je tu priestor aj pre humor a nejaké tie pesničky. Tie ale nedosahujú takých kvalít ako v Idiotoch, alebo v PK. Vzhľadom na to že Sanjay Dutt hrá veľmi slovne obmedzeného gengstra s dobrým srdcom, je veľkým plusom jeho sympatickosť. Zároveň si nemôžem pomôcť ale takýto druh indických filmov mám veľmi rád. Hirani využíva svojich obľúbených hercov a vidno, že sa film robil s chuťou. Síce nie také dobré ako jeho posledné dva filmy, ale rozhodne debut, ktorý je vysoko nadpriemerný. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Motorem ke zhlédnutí tohoto snímku bylo to, že mě pan režisér zcela sestřelil s jeho Třemi idioty. Musel jsem si tedy ověřit, zda máme tu čest s geniálním režisérem, nebo jsme svědci obrovské náhody. Byla to náhoda. Tento snímeček mě nebavil prakticky vůbec. Nejvíce mi nesedla hrozně přestřelená stopáž. Prasád byl hrozně nesympatická postava. A všeho všudy se absolutně nic závratného celý snímek neděje. Přitom po přečtení obsahu je jistě nejeden člověk v očekávání, že by něco vtipného přijít mohlo. Nudu střídá nuda a sem tam se režisér vytasí s malou hromádkou sentimentu. Vážně není o co stát. Takhle tedy ne. Budu muset na scénu s odpadem. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když se nejlaskavější gangster pod sluncem rozhodne stát medikem, začnou se dít věci, které jsou ..... nudné. Nápad to sice není špatný, ale když se zlotřilost gangstera projevuje pouze tak, že pouští hrůzu a občas někomu vlepí pár facek, tak vlastně není moc z čeho se polepšovat. Gangsterské metody uplatňované v prostředí nemocnice jsou jen mírňoučké. Vtipy jsou tvořené hlavně přehráváním a Sunil Dutt se svým vzhledem přestárlého fotříka, který kdysi posiloval, neoplývá žádnou přitažlivostí nebo šarmem. ()

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Trochu ne úplně smysl dávající charakter postavy drsného mafiána, který má v sobě obrovský cit, který tak jako přepíná mezi - "fuck off" a miluji život. Přesto to předání právě v těch citlivých pasážích je obrovské. To, co se snažil režisér Hirani ke mně plně došlo a už je to třetí film (po P.K. a 3 Idiots avšak nejslabší), který se ke mně dostal a opravdu tvorbu tohoto pána obdivuji. Děkuji. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Hlavní roli měl původně hrát Shahrukh Khan, kvůli zranění krku však roli musel odmítnout. Po té byl do ní obsazen Jimmy Shergill a roli pacienta s rakovinou Zaheera dostal Sanjay Dutt. Ve finále si však Dutt a Shergill role prohodili. (Raztubyl)
  • Rajkumar Hirani chtěl původně scénu na pitevně natáčet se skutečnými mrtvými těly. Nakonec se však kvůli respektu k mrtvým rozhodl použít živého herce. (Raztubyl)

Reklama

Reklama