Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj!

  • USA Without a Paddle (více)
Trailer 1

Jako kluci byli Dan Mott, Jerry Conlaine, Tom Marshall a Billy Newwood nejlepšími kamarády. Jenže pak vyrostli a jejich cesty se rozdělily. Astmatický Dan se stal doktorem, ale pořád je přehnaně opatrný. Jerry pracuje u psacího stolu, ale touží po práci ve volné přírodě, ačkoli jeho přítelkyně by byla raději, kdyby trošku dospěl. Tom žije ze dne na den, jezdí na Harleyi, svádí holky a pokouší se vyhnout vězení. Po letech se sejdou na Billyho pohřbu, zavzpomínají na staré časy a zajdou do staré klubovny, v níž si kdysi přísahali věrnost a snili o nalezení ztraceného lupu D. B. Coopera, nejslavnějšího bankovního lupiče 70. let. Ukáže se, že Billy léta pracoval na mapě, která by je dovedla k pokladu, a tak netrvá dlouho a padne návrh vyrazit do divočiny a dotáhnout sen do konce. V malém provinčním městečku si pronajmou kanoi a vyrazí po řece. Jenže cesta zdaleka není tak báječná, jak si zpočátku představovali. Musí prchat před neodbytnou medvědicí a zdolat peřeje, zakončené vodopádem. Sice se jim nic nestane, přijdou však o mapu a zásoby. Pro Dana je to příležitost navrhnout, aby se nejkratší cestou vrátili. Naděje mu svitne, když objeví obdělávané pole. Než však stačí vydechnout, zjistí, že jde o marihuanovou farmu, kterou obhospodařují ostří hoši Dennis a Elwood, kteří nejsou vůbec nadšení, že se jim po poli promenádují městští hejsci a ničí jim úrodu. Jestli staří kamarádi nakonec přece jen najdou poklad, není jisté. Cestou však objeví něco mnohem cennějšího. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (272)

Piratek 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejoblíbenější komedie. Partička dospělých kluků, kteří se vydají hledat poklad do divoké přírody je skvělý námět na film. Každý z nich je zábavný v něčem jiném, ale nejraději mám Dana, který to vždy schytá nejvíc. Co věta, to super hláška. Nejlepší je scéna s medvědem. Škoda jen, že pokračování této komedie je už o několik hvězdiček slabší a nehrají v něm ti stejní herci jako v jedničce. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Relativně pohodová a neškodná dobrodružná komedie o trojici dlouholetých kamarádů, kteří se na počest zesnulého čtvrtého vydávají do divočiny najít ztracený poklad. Pár hlodů zaručeně pobaví, ale příliš často se jen dlouze a neefektivně hrotí absurdnost situace, což prokládá "hřejivé moralizování" o přátelství až za hrob a žití naplno. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

110 % úchylárna s trojicí naprosto nesympatických ultrakokotů, kteří na svojí "dobrodružné" cestě potkají řadu neuvěřitelných věcí, jako například Reynoldse, nebo bandu amazonek, která na ně ze stromu háže pytle s hovnama, hodně originální nápad........................moje hodnocení = 3 z 10. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Dobrodružství na hranici roztomilosti a blbosti. Něco se povedlo, něco ne. Ovšem nelze této komedii upřít fakt, že nenudí a díky "solidním" hercům (a možná i zajímavé chemii) je to snesitelná podívaná, která neurazí, nesnaží se spasit svět a jde jí zkrátka jen o to, aby zpříjemnila jedno sychravé úterní odpoledne - a celkem se jí to snad i daří. Takže - vypnout mozek, pustit na blint - a možná se dočkáte tak jako já mírně nadsazených *** hvězdiček. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Žádný výrazný průser se nekoná,na to je příroda moc hezká a zhruba tři hlášky povedené.Jenže já se na film díval,abych si zarelaxoval u pohodové oddychovky a zasmál se u lehce přihlouplé komedie.Hlavním problémem filmu ale je paradoxně jeho absolutní nevtipnost.Nemá to spád,herci jsou bez charismatu,nekoná se žádná vyloženě povedená sekvence (i když běh zapáleným konopným polem měl něco do sebe) a hlavně...upřímně jsem se zasmál skutečně jen párkrát,zbytek vtipů je takový nijaký.Kromě dostaveníčka u dvou sexy greenpísaček se sice nic vyloženě trapného nekonalo,ale i to je možná chyba,díky tomu je film ještě nudnější.A těch moralizujících scének je tady mnohem víc,než bych od pohodové road movie čekal.Takže nakonec docela zklamání a to jsem od toho nic extra vážně nečekal.Čirý průměr zaokrouhlený dolů za tu nudu. 50 % ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Spousta scén v přírodě byla ve skutečnosti natáčena v obrovském skladišti. (mi-ib)
  • Ve scéně, kdy hlavní hrdiny zaměřují v marihuanovém poli lasery, je možné v pozadí zahlédnout postavu lezoucí po kolenou. (Mr.Hudson)
  • Natáčení probíhalo ve Wellingtonu a na Novém Zélandu. (WolfR)

Reklama

Reklama