Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj!

  • USA Without a Paddle (více)
Trailer 2

Jako kluci byli Dan Mott, Jerry Conlaine, Tom Marshall a Billy Newwood nejlepšími kamarády. Jenže pak vyrostli a jejich cesty se rozdělily. Astmatický Dan se stal doktorem, ale pořád je přehnaně opatrný. Jerry pracuje u psacího stolu, ale touží po práci ve volné přírodě, ačkoli jeho přítelkyně by byla raději, kdyby trošku dospěl. Tom žije ze dne na den, jezdí na Harleyi, svádí holky a pokouší se vyhnout vězení. Po letech se sejdou na Billyho pohřbu, zavzpomínají na staré časy a zajdou do staré klubovny, v níž si kdysi přísahali věrnost a snili o nalezení ztraceného lupu D. B. Coopera, nejslavnějšího bankovního lupiče 70. let. Ukáže se, že Billy léta pracoval na mapě, která by je dovedla k pokladu, a tak netrvá dlouho a padne návrh vyrazit do divočiny a dotáhnout sen do konce. V malém provinčním městečku si pronajmou kanoi a vyrazí po řece. Jenže cesta zdaleka není tak báječná, jak si zpočátku představovali. Musí prchat před neodbytnou medvědicí a zdolat peřeje, zakončené vodopádem. Sice se jim nic nestane, přijdou však o mapu a zásoby. Pro Dana je to příležitost navrhnout, aby se nejkratší cestou vrátili. Naděje mu svitne, když objeví obdělávané pole. Než však stačí vydechnout, zjistí, že jde o marihuanovou farmu, kterou obhospodařují ostří hoši Dennis a Elwood, kteří nejsou vůbec nadšení, že se jim po poli promenádují městští hejsci a ničí jim úrodu. Jestli staří kamarádi nakonec přece jen najdou poklad, není jisté. Cestou však objeví něco mnohem cennějšího. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tak po třetím zhlédnutí jsem se rozhodl dát plný počet. Teď mně můžete sežrat za živa i s medvědem .-)

Rockwood

Rockwood (hodnocení, recenze)

12x? ty to počítáš? Já sem se nasmál docela dost, ale nepočítal sem to. Na takový ten nudný večer dobrý :-) No, ale s tím pivkem to není špatnej nápad :-)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Za celý film jsem se zasmál asi 12x a to je u mně asi rekord. Takže sežeňte pár kamarádu kupte pivko a hůrá do půjčovny pro DVD!

spitre

spitre (hodnocení, recenze)

Dáse na to podívat, odpočinkové,příliš moc film nezaujme,možná tak děti,ale viděl jsem horší!

Reklama

Reklama