Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj!

  • USA Without a Paddle (více)
Trailer 2

Jako kluci byli Dan Mott, Jerry Conlaine, Tom Marshall a Billy Newwood nejlepšími kamarády. Jenže pak vyrostli a jejich cesty se rozdělily. Astmatický Dan se stal doktorem, ale pořád je přehnaně opatrný. Jerry pracuje u psacího stolu, ale touží po práci ve volné přírodě, ačkoli jeho přítelkyně by byla raději, kdyby trošku dospěl. Tom žije ze dne na den, jezdí na Harleyi, svádí holky a pokouší se vyhnout vězení. Po letech se sejdou na Billyho pohřbu, zavzpomínají na staré časy a zajdou do staré klubovny, v níž si kdysi přísahali věrnost a snili o nalezení ztraceného lupu D. B. Coopera, nejslavnějšího bankovního lupiče 70. let. Ukáže se, že Billy léta pracoval na mapě, která by je dovedla k pokladu, a tak netrvá dlouho a padne návrh vyrazit do divočiny a dotáhnout sen do konce. V malém provinčním městečku si pronajmou kanoi a vyrazí po řece. Jenže cesta zdaleka není tak báječná, jak si zpočátku představovali. Musí prchat před neodbytnou medvědicí a zdolat peřeje, zakončené vodopádem. Sice se jim nic nestane, přijdou však o mapu a zásoby. Pro Dana je to příležitost navrhnout, aby se nejkratší cestou vrátili. Naděje mu svitne, když objeví obdělávané pole. Než však stačí vydechnout, zjistí, že jde o marihuanovou farmu, kterou obhospodařují ostří hoši Dennis a Elwood, kteří nejsou vůbec nadšení, že se jim po poli promenádují městští hejsci a ničí jim úrodu. Jestli staří kamarádi nakonec přece jen najdou poklad, není jisté. Cestou však objeví něco mnohem cennějšího. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Už se asi neumím zasmát. Nebo očekávám od komedie něco komického a nikoliv hrůzostrašného a neklidného. Vždyť tento film je ze 60% horror ! Ale mám vůbec smíšené pocity, jakmile je to film z Austrálie nebo Nového Zelandu. Jako kdyby tam měl divák jiný vkus. Nechci to dále komentovat, ale počet hvězdiček, které vy mladí udělujete, mi dává celkem zapravdu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Opravdu praštěných komedií, u kterých se s radostí zasměju je pramálo, ale přesto se občas semtam nějaká objeví, nevyjímaje právě filmu Nekecej a pádluj! Podepírá se o příběh pokladu, který už dokázal najít leckdo ve filmovém branži, ale i tak příjemně pobaví slušnými vtípky nebo nemožně vtipnými situacemi, že se na ní prostě nedá zapomenout. Trojka hlavních hrdinů je sympatická, ale každý má svoje mínus. Herecky sice nijak nekralují, jenže jsou rozdílní a dávají to vysoko najevo. Dávám tři hvězdičky, solidní tři hvězdičky, které mi zaručí opětovný návrat k obrazovce k této příjemné, pohodové, přesto dost nesmyslné a chvílemi až zdá se mi příliš překombinované komedii. Rozdodně si to zaslouží. --- Moje první šprcka. Šlohnul jsem ji tenkrát tátovi z pickupu den předtim než ho zavřeli. ()

Reklama

Luqi 

všechny recenze uživatele

Mňa najviac zaujal ten raftový zjazd. V takýchto priemerných komédiách sa len tak nevidí takto autenticky a akčne natočený splav............. Ale čo sa týka toho dôležitejšieho, ako som už spomenul ide o priemernú komédiu, s niekoľkými vydarenými scénami, ktoré striedajú nevydarené scény a hluché miesta, ktorých je oveľa viac. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ani nevím,co mám napsat za komentář.Pohodoví herci(Seth Green je jako vždy jednička),pohodový děj,pohodové vtípky(no,ikdyž ty tak pohodový nejsou...je jich tam jednak málo a navíc nejsou většinou ani moc vtipné),zkrátka takový slabší průměr na sobotní dopoledne.Film,který vám nic nedá,zároveň ani nic nevezme.Chtělo by to větší odvaz,lepší zápletku a zamordovat Burta Reynoldse! ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Poté co pokřtí loď řekne indián "Dík za střepy, tady si hrajou moje děti", když je honí medvěd jeden týpek si sundá boty a druhý se zeptá "Myslíš, že budeš rychlejší než medvěd?" "To ne, stačí když budu rychlejší než vy dva."....prostě další podařený americký Béčko, které mu na kvalitách přidává americká krajina jak z National geographicku ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Spousta scén v přírodě byla ve skutečnosti natáčena v obrovském skladišti. (mi-ib)
  • Během jízdy trojice hrdinů loďkou má v jednom záběru Dan (Seth Green) klobouk a v dalším zase ne. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama