Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Anna je dcerou amerického prezidenta Jamese Fostera a všechna privilegia by vyměnila za trochu soukromí, za jediný večer bez ochranky za zády. Když zásah tajných agentů překazí její první rande, dojde jí trpělivost a vynutí si na otci určitou míru svobody. Prezident jí slíbí, že na koncert, na který se chystá během návštěvy Prahy, s ní pošle jen dva nenápadné agenty. Během akce však dívka zjistí, že je sál agentů plný, unikne a venku narazí na sympatického Bena Caldera, kterého přesvědčí, aby ji odvezl na své motorce. Stráví s ním příjemný večer, aniž tuší, že i on patří k ochrance. Ben samozřejmě informuje Bílý dům a prezident mu nařídí, aby s jeho dcerou zůstal a neříkal jí, kdo je. Jeho úkolem bude dopřát jí iluzi svobody. Dívka se po Benově boku pustí do nejztřeštěnějšího dobrodružství svého života. Druhý den sice zavolá otci, smířená s návratem, naštve ji však jeho rozzlobený tón a z trucu se rozhodne ve svém dobrodružství pokračovat. Vypraví se do Berlína na velký festival. Nasedne však do špatného vlaku a v doprovodu Bena a svérázného Scottyho McGruffa, který se k nim cestou přidá, dorazí do Benátek. Situace se zkomplikuje, když je Scotty okrade o všechny peníze. Díky Benovi a laskavému gondoliérovi Eugeniovi mohou strávit noc v domě jeho matky. Zamilovaná Anna se pokusí Bena svést, ten ji však odmítne a naštvaná dívka uteče. Mladík spěchá za ní a rozhodně nejen proto, aby splnil své povinnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Za toto moje dosť vysoké hodnotenie môže predovšetkým ukážka toho najkrajšieho, čo Európa môže ukázať. Určite bol tento film reklamou nášmu kontinentu, až sa čudujem, že za tým stoja Američania s Angličanmi. Účinkovali tu pre mňa neznámi herci (okrem "Gibsa" Harmona), ktorí ma ale popravde ani neoslovili. Sladký americký záver sa nedal ani nečakať... ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

No ne, zase k nám přicestovala jedna americká slaďárna slaďená s komedií. A jak to dopadlo? Sh!t jako obvykle. Herecké obsazení sympatické asi jako Hoffman ze Saw, akorát tady neměli zápornou roli, ale měl to být páreček k popukání(či pohledání). Odpad tomu, ale nedám, protože tři věci se mi tam docela líbili a křivdil bych tomu, jelikož jsem viděl ještě větší blbosti. Zaprvé: vcelku povedená muzika... Zadruhé: dvojice Weiss - Morales(Piven - Sciorra) skvěle zahrála a tímpádem zastínila hlavní "sympatickou" dvojici... Zatřetí: Krásné Benátky. I tak to není, ale ani na ty dvě, protože je to vážně pitomost. 25% ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mandy je kočka, o tom žádná. S tím natáčením v metropolích jak tady kdosi napsal bych to moc nepřeháněl. Ona ta Love parade také nebyla celá o Berlíně. Dokonce vrtulník co přiletí pro Mandy má na sobě znaky OK - ... Scéna s Warťasem a letní silnicí s třešňovou alejí coby Austria to samé... O scénáři mluvit nebudu to je out of mísu pro náctileté dívenky hltající časopis Dívky a jiné tiskoviny, každopádně za nápad točit u nás a za velmi pěkné záběry Benátek s velmi pěknou Mandy Moore tomu ty dvě zamilované hvězdičky dám * * . ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dva podobné filmy o dcére amerického prezidenta v jeden rok. Tento sa mi páčil menej, bol pretiahnutý k neznesiteľnosti, bol veľmi hlúpy, trápny a mimoriadne naivný. Praha v ňom mala prakticky triviálnu reklamu a navyše to bol svojím spôsobom aj cestovný film po Európe. Ako romantická komédia to prepadlo, niečo tak infantilné, scenáristicky hrozné si mohli odpustiť. O takúto reklamu by som nestál. Na mňa to má k dnešku prehnané hodnotenie. 51% na tejto stránke a 5.9 na imdb.com, to ste ľudia vážne stratili vkus? Nech je po vašom, ale ja hovorím na toto, už viac nie. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších romantických komedií, které jsem měl možnost vidět. Filmu nechybí nějaké ty úsměvné situace a zajímavé postavy, jako třeba potrhlý pošuk McGruff nebo italský říční přepravník. Film odehrávající se na různých místem v Evropě rovněž nabídne dostatek dobrodružství, takže jsem se rozhodně ani chvilku nenudil. Velké plus taky patří tomu, že se část děje odehrává v Praze. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Přímý vlakový spoj mezi pražským Hlavním nádražím a italskými Benátkami tak, jak jej můžeme ve filmu vidět, neexistuje. Naopak z Berlína se do Prahy přímým spojem dostat můžete. (KillHurt)
  • Jedna z posledních scén, odehrávající se na berlínské Love Parade, se ve skutečnosti natáčela v Praze na Letenské pláni. Na vrtulníku, který zde hlavní hrdinku vyzvedne, je možné všimnout si české registrace. (Lkprak)
  • Na Staroměstském náměstí je promítán záznam Offenbachovy operety „Krásná Helena“. (Teres)

Reklama

Reklama