Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Anna je dcerou amerického prezidenta Jamese Fostera a všechna privilegia by vyměnila za trochu soukromí, za jediný večer bez ochranky za zády. Když zásah tajných agentů překazí její první rande, dojde jí trpělivost a vynutí si na otci určitou míru svobody. Prezident jí slíbí, že na koncert, na který se chystá během návštěvy Prahy, s ní pošle jen dva nenápadné agenty. Během akce však dívka zjistí, že je sál agentů plný, unikne a venku narazí na sympatického Bena Caldera, kterého přesvědčí, aby ji odvezl na své motorce. Stráví s ním příjemný večer, aniž tuší, že i on patří k ochrance. Ben samozřejmě informuje Bílý dům a prezident mu nařídí, aby s jeho dcerou zůstal a neříkal jí, kdo je. Jeho úkolem bude dopřát jí iluzi svobody. Dívka se po Benově boku pustí do nejztřeštěnějšího dobrodružství svého života. Druhý den sice zavolá otci, smířená s návratem, naštve ji však jeho rozzlobený tón a z trucu se rozhodne ve svém dobrodružství pokračovat. Vypraví se do Berlína na velký festival. Nasedne však do špatného vlaku a v doprovodu Bena a svérázného Scottyho McGruffa, který se k nim cestou přidá, dorazí do Benátek. Situace se zkomplikuje, když je Scotty okrade o všechny peníze. Díky Benovi a laskavému gondoliérovi Eugeniovi mohou strávit noc v domě jeho matky. Zamilovaná Anna se pokusí Bena svést, ten ji však odmítne a naštvaná dívka uteče. Mladík spěchá za ní a rozhodně nejen proto, aby splnil své povinnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

SHA 

všechny recenze uživatele

No, dobře, dobře. Je to slaďárna, je to úplně průhledné, scénář je dost děsný a nevěrohodný a navíc klišovitý, prezidentský pár zcela americky tradiční (šedovlasý, seriózní pan prezident, blonďatá paní prezidentová) a jízda po Praze mi přijde dost zvláštní už proto, že mám pocit, že se do spousty těch ulic vjet vůbec nesmí :) Ale.. No, mně se to z nějakýho zcela nepochopitelnýho důvodu líbilo.. Mělo to svoje kouzlo a dva hlavní představitelé se mi taky líbili. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Nič nové pod slnkom, jeden sa zamiluje, druhý ešte nič necíti, potom sa neskôr dajú dokopy, kvôli niekomu/niečomu sa pohádajú-to vždy už len pred samým koncom filmu a happy end- to už fakt inú šablónu nevedia vymyslieť?! Ale keď divák nechce nejak extra premýšľať a chce si len pri filme oddýchnuť, tak presne takýto film potrebuje...A aké výhodné, že dokonca aj sedliak v Taliansku hovorí plynule tvojím jazykom :)Podobný film: Láska na stráženie. ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Je to celkem vtipné občas. určitě zábavné, jak si hrají s ochrankou. Pak zde máme zeměpisného průvodce po pamětihodnostech evropských měst s neskutečně rychlými vlaky a jedním starým mostem. Páreček hrdliček také nevypadá špatně a jak sem již říkal, je to svým způsobem roztomile vtipné. Nálepky jednoho chlapíka půjčujícího si peněženky také potěší, jen si místo opery mohli vybrat třeba rockový konzert :-) Každopádně díky tomu vím, proč v Praze po setmění nevytahovat paty z domu :-) A konec si mohli také odpustit... ps: někteří škarohlídi nepochopí vtip s Dunajem ani vlaky... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Praha byla opravdu reálně zobrazená. Tenhle film se dá shlédnout bez nějakých psychických problémů. Nezanechá na duši žádný šrám. Poslední dobou mám problém s americkými filmy a nejen s nimi, které byly natáčené u nás. Většinou ty místa, kde se natáčelo bezpečně poznám nebo se o nich dohadujeme a to je právě kámen úrazu, protože to na mě působí jako rušivý element. Takže pak z filmu nic nemám. Příběh se tak pro mě dostane na vedlejší kolej. ()

Minoka 

všechny recenze uživatele

he, taková tradiční nedělně odpolední komedie, která vás v jistých chvílích rozněžní a pak se vám rozvine takový ten sladký úsměv na tváři...(platí zejména pro děvčata)...JENŽE pak, když to dílko vidíte po několikáté, vás to začne iritovat, protože si všimnete, že to je strašná blbost :-D takže...stačí jednou vidět a pak už opakovat jen na vlastní nebezpečí, nebo až zapomenete, o čem to bylo :-D ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Poslední scéna obsahuje zkoušku Pucciniho opery "Nessun Dorma", ta zde však není odehrána celá, protože její závěr byl použit na konci koncertu The Roots. (HappySmile)
  • Když je Anna v koupelně na koncertě The Roots, můžete vidět na zdi nálepku šestidolarového chlápka. Je to ta samá, co má později McGruff v rukou. (HappySmile)
  • Pro scénu, kdy se Mandy Moore svleče a chce se koupat ve Vltavě, použila herečka dvojnici. Navíc by prý ani za nic nevstoupila do té špinavé vody. (Duoscop)

Reklama

Reklama