Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Anna je dcerou amerického prezidenta Jamese Fostera a všechna privilegia by vyměnila za trochu soukromí, za jediný večer bez ochranky za zády. Když zásah tajných agentů překazí její první rande, dojde jí trpělivost a vynutí si na otci určitou míru svobody. Prezident jí slíbí, že na koncert, na který se chystá během návštěvy Prahy, s ní pošle jen dva nenápadné agenty. Během akce však dívka zjistí, že je sál agentů plný, unikne a venku narazí na sympatického Bena Caldera, kterého přesvědčí, aby ji odvezl na své motorce. Stráví s ním příjemný večer, aniž tuší, že i on patří k ochrance. Ben samozřejmě informuje Bílý dům a prezident mu nařídí, aby s jeho dcerou zůstal a neříkal jí, kdo je. Jeho úkolem bude dopřát jí iluzi svobody. Dívka se po Benově boku pustí do nejztřeštěnějšího dobrodružství svého života. Druhý den sice zavolá otci, smířená s návratem, naštve ji však jeho rozzlobený tón a z trucu se rozhodne ve svém dobrodružství pokračovat. Vypraví se do Berlína na velký festival. Nasedne však do špatného vlaku a v doprovodu Bena a svérázného Scottyho McGruffa, který se k nim cestou přidá, dorazí do Benátek. Situace se zkomplikuje, když je Scotty okrade o všechny peníze. Díky Benovi a laskavému gondoliérovi Eugeniovi mohou strávit noc v domě jeho matky. Zamilovaná Anna se pokusí Bena svést, ten ji však odmítne a naštvaná dívka uteče. Mladík spěchá za ní a rozhodně nejen proto, aby splnil své povinnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, či bol horší scenár, herci alebo námet. Už len fakt, že ide o romantickú "komédiu" o dcére amerického prezidenta je dosť odstrašujúci a za normálnych okolností by mi stačil na to, aby som sa tomuto "skvostu" vyhla, ale prítomnosť mojej sesternice spôsobila, že ma spolu s mojou sestrou prehlasovali a ja som bola nútená sa na to pozerať (aj keď sa mi celkom darilo opúšťať miestnosť v kritických okamihoch za účelom "umývania riadu" a pod.) Musím povedať, že film naozaj splnil všetky moje očakávania a preto získava zaslúženú hviezdičku. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mírně podprůměrná komedie, která místy dokáže zaujmout, stejně jako dokáže být místy hluchá, nudná a bez šťávy. Střídají se zde dobré momenty s těmi nevydařenými. Děj je vpravdě tak trochu originální, ale jen v tom, že hlavní hrdinka je dcerou prezidenta USA a její přítel ji vlastně má jen hlídat. Ale jinak je to zcela normální romantická komedie, jakých je mnoho. Napřed se dají dohromady, pak se rozejdou, pak se zase dají dohromady, on jí řekne krutou pravdu že ji tahal za nos, ona už ho nechce vidět, pak se jí po něm stýská, tak ho vyhledá a zase si padnou do náruče. Klasika, kterou jsme měli možnost vidět už mnohokrát. Zajímavé je však, že se v tomto filmu objevuje i město Praha, hlavní nádraží a dokonce vlak Českých drah. Ale to je opravdu jen nepodstatná zvláštnost. Celkem to vidím na dvě hvězdičky, jednu jsem udělil alespoň za snahu o originální děj a druhou za to, že se film částečně odehrává v Česku a za to ostatní, co zde bylo ke koukání. A chlapi, přiznejme si to, Mandy Moore není ošklivá děva a dalo se na ní koukat. Takže dvě hvězdičky a sbohem a šáteček... ()

Reklama

dANo 

všechny recenze uživatele

Nebol som schopný tento romantický brak sledovať v celku, keďže ma viacero započutých dialógov a videných scén postupne tak dorážalo, že som to nakoniec odignoroval a prestal som to pozerať... Myslím, že väčšina komentárov už dokonale vystihla a poukázala na to, kde má tento slabučký film svoje chyby. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá "komedie" a slaďárna v jednom ze zajímavého prostředí civilního života prezidentovy zletilé dcery. Herci jsou nemastní a neslaní, příběh ne-uvěřitelný a finální love story mě vůbec nedojala. Vlastně ani jejich sbližování napříč Evropou (včetně Prahy, pozor!) nebylo nikterak poutavé a vedlejší love story mezi agentama z ochranky byla snad ještě víc lame než ta hlavní. Poznámka pro mě - už nikdy víc. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Já tyhle naivní filmy opravdu nemám rád. Film se snaží tuzemského diváka zaujmout českými reáliemi ale jinak je to naprostá tuctovka o bohaté rozmazlené holce, která si chce užívat život a při tom potká rádoby sympáťáka, který jí v tom pomůže a je úplně zbytečný se rozepisovat o tom jak to dopadne. Velice špatní (ne)herci, nulová zábava ale hlavně k zblití naivní a trapný o tom jak to v životě nechodí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Pro scénu, kdy se Mandy Moore svleče a chce se koupat ve Vltavě, použila herečka dvojnici. Navíc by prý ani za nic nevstoupila do té špinavé vody. (Duoscop)
  • Scéna, když se Anna (Mandy Moore) a Ben (Matthew Goode) dostanou do Německa a jsou na mostě, kde se provozuje bungee jumping, byla natočena v Česku, na Zvíkovském mostě, kde se doopravdy běžně provozuje bungee jumping. Také si můžete všimnout vysokých hor v pozadí - ty jsou počítačově dosazené. (MissSimm)
  • Ve scéně, kdy Anna (Mandy Moore) vstane a chce zavolat rodičům, jí Ben (Matthew Goode) řekne, že mobil nefunguje, protože si zaplaval v Dunaji. To ale není možné, jelikož Dunaj Prahou neprotéká. Zřejmě jde o záměnu Dunaje a Vltavy. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama