Reklama

Reklama

Závod o zlato

(TV film)
  • Česko Na tenkém ledě (více)

Obsahy(1)

Kamarádi Matt Clarck a Ray Rosowitz sní o tom, že vyhrají zlato na blížících se Olympijských hrách. V mezinárodním zápase USA s Českou republikou však kapitána Matta zraní puk do hlavy tak nešťastně, že se probudí až v nebi. Na přestupní stanici svatý Petr rozhoduje, co s ním, jelikož se k nim dostal omylem, a protože zná jeho touhu po vítězství na OH, chce mu umožnit návrat na Zem, aby mohl svůj sen uskutečnit. Jenomže už je po kremaci a o pohřbu známého reprezentanta se mluvilo i v televizi, takže návrat do vlastního těla není možný. Matt se vrátí do těla nejlepší americké krasobruslařky Sarah Bryanové. Po jejím zázračném uzdravení nikoho nepřekvapí, že dívka se na ledě pohybuje jako hromotluk, nic si nepamatuje a divně se chová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nevim proč jsem to celé dokoukal. Hloupoučký film s těžce provařenou zápletkou a neskutečně tupými scénami z hokejových zápasů, potažmo z celých Olympijských her. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně nejhorší. Dalo se na to koukat. Kdysi jsem si to nahrávala na VHS a teď nedávno jsem si na tento film vzpomněla díky Taře Lipinski. Mám ráda tenhle sport. 55%. ()

Reklama

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně hodně hodně velký špatný. Nemůžu jinak než to poslat do horoucích pekel. Když pominu všechny ostatní nesmysly a celkovou zhovadilost a trapnost, o nějakém herectví nemluvě, nebývá náhodou finálový zápas hokejového turnaje na OH jednou z posledních věcí, kterou lze na zimní olympiádě vidět před závěrečným ceremoniálem?? ()

mladas16 odpad!

všechny recenze uživatele

Dost mě zneklidňuje, že děti vyrůstají na těhlech filmech, vlastně že vyrůstají na celém Disney Channelu. Film naprosto o ničem, trapný scény, trapný příběh, humor na nejnižší úrovni na jaký to jde a největší korunu tomu nasadila borka když zvolala "Mám volný lístek na NHL, půjdeš se mnou?" a za pár vteřin seděly obě na tribuně na Olympijských hrách a koukaly na USA vs. Rusko ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie, která není zase tak špatná, jak by se mohlo zdát, ale není ani příliš dobrá. Ovšem musím zároveň dodat, že jsem jí poprvé viděl už před nějakými dvěma lety a občas si na ní vzpomenu, takže mi asi tenhle film docela sednul. Rozhodně je to jeden z lepších filmů, které lze na Jetixu vidět. Jde zde vlastně o záměnu těl, jako už ostatně v několika komediích. Ovšem zde je to trochu jiné v tom, že mladý hokejista, který má šanci získat olympijské zlato při jednom zápasu náhodou zemře a protože ještě nepřišel jeho čas, tak se jeho duše převtělí do jiného těla, jehož majitelka už zemřela a které prochází klinickou smrtí. A konkrétně se jedná o tělo jedné z nejlepších krasobruslařek světa, která je velkou nadějí na olympijské zlato. Takže nápad docela zajímavý a skutečně musím říci, že u mě to zafungovalo. To, jak se onen hokejista smiřuje s tím, že je v těle ženy, i všechno ostatní kolem toho je prostě zajímavé, zdařilé a vtipné. Ovšem je v tom zajisté i mnoho patosu a film dopadne podle očekávání. Takže docela dobrý film zabíjí bohužel mnohá zažitá klišé. Ale jak říkám, oceňuji nápad, oceňuji originalitu, oceňuji to, že se jedná o sportovní film, a zároveň přiznávám, že je to jedna z těch lepších rodinných komedií, které byly natočeny. Ovšem ocenit to mohu pouze nadprůměrnými třemi hvězdičkami, i když k těm čtyřem to moc daleko nemá. Každopádně tenhle film jsem určitě neviděl naposledy, protože pro mě prostě má své kouzlo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama