Bojový oddíl (video film)

Marines

Bojový oddiel

Akční / Válečný

USA, 2003, 90 min

Mark Roper

• hans500

Hodně špatný a pitomý akční film.(31.5.2009)

• bruceman7

Někde na úrovni slabšího béčka (navíc z kategorie téměř "válečných" filmů, což se moc nevidí). No, mohlo to být mnohem horší. 3,5/10(1.4.2011)

• GORDON3

Mám hodně rád válečné filmy jak z 2. světové tak z moderní doby, ale tento film je katastrofou.. Hrozné herecké výkony a špatná režie.(30.10.2010)

• pe3czech

Videofilm Marines odvysílala Nova na konci května 2009 hned po Hartově válce a já vyřkl nad Hartovou válkou docela tvrdé hodnocení. To jsem ještě nevěděl, co příjde pak. Film nesleduji úplně pořádně, omluvte mě, proto mi chybí i správné pochopení zápletky, ale dovedu posoudit, že Willisovi ve snímku ze druhé světové války nesahá ani po kotníky. Však se podívejte sami.(31.5.2009)

• Wacoslav1

Valecne akcni film? hm Marku Ropere a to jako doopravdy?! bohuzel nikdo se nesmeje u mne to nazabralo ani jako parodie takze smula(5.12.2011)

• blekekeke

Akce alá banda nekoordinovanejch airsofťáků, aneb kdyby takhle fungoval každá amy jednotka, tak do týdne nemá s čím jít do boje ... Tohle bylo asi hodně rychle sfouknutej film, řekl bych tak 2 dny natáčení ...(24.8.2011)