Reklama

Reklama

13 Frightened Girls!

Trailer

Obsahy(1)

Candy, šestnáctiletá hlavní hrdinka a dcera amerického diplomata, je studentkou internátní školy pro dcery diplomatů. Miluje tajného agenta, který pracuje pro jejího otce a když se dostane do problémů, snaží se mu pomoci. Náhodou se dostane k vraždě jiného agenta pracovníky čínské ambasády (při návštěvě své spolužačky), kterého najde viset na háku vedle kusů masa za kuchyní. Ve snaze pomoci svému milému si začne hrát na špiónku a začne posílat zprávy podepsané jako "Kitten", protože si ráda hraje s koťátkem. Postupně je vystavena (nebo se vystavuje) řadě dalších nebezpečí, je postupně ohrožena i dvěma pavouky. Budou Američané schopni zasáhnout včas? Pomůže jí čínská spolužačka, která tak ráda tančí po americku a ne klasicky po čínsku? Podaří se výměna agenta "Kitten" za unesenou americkou agentku s nečekaným nickem "Soldier"? (Peabody)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímky Williama Castla mám prostě rád. Dokáže spolu snoubit horor a humor tak, že humor sice vítězí, ale i tak některým divákům zvládne místy nahnat husí kůži. Snímek "13 Frightened Girls" je bez hororových prvků, je to vlastně špionážní film s dětskou hrdinkou v hlavní roli, která je ale skvělá a dostává se do situací, které skvěle zvládá. Vtipné, praštěné, příjemné. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

Je to tak blbý, že je to až krásný. Candy z lásky k chudákovi agentovi a taky trochu náhodou začne strkat hlavu do špionážní oprátky. Naštěstí pro ni jsou jejím protivníkem blbí Číňani, kteří nevidí neslyší (dokonce ani když v kuchyni po čtyřech leze kuchařům pod nohama maskována jen párou z hrnců). a ještě více naštěstí por ni američtí agenti jsou vždy všude v pravý okamžik, aby přežila, jindy ji zachrání před shozením z mrakodrapu jen uklízečka, která vraha vyruší a ten je pak tak zmaten, že místo aby Candy konečně shodil, plavmo skočí dolů přes ni sám. Ovšem zavražděný pověšený v chladírně na háku vedle půlky telete nebo čeho, to je zase lahůdka, to ano. Vážně se to brát nedá, některé, tedy většina dívek hraje naprosto děsivě, náhod a nepravděpodobností je přehršel. Ale jako zábava to je ono. ()

Reklama

Reklama