Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právě byla ukradena supertajná nukleární zbraň a francouzská tajná služba vyhlašuje nejvyšší možnou pohotovost. Je možné, že je mezi ní zrádce a že je ta krysa stále v domečku. V prvé řadě ale potřebují získat zpět raketu. Za tím účelem si najímají dva totální packaly - závisláky na počítačových hrách a ubohé atrapy Jamese Bonda - Willa a Bena. Než je vyšlou na tajnou misi, musí projít náročným výcvikem. Nikdo z nich netuší, že jsou jen návnady v promyšleném plánu, jak odvést pozornost od skutečných agentů vyslaných do akce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Danoid 

všechny recenze uživatele

Teda tady jste dobří suchaři. Jeden rádoby větší intelektuál než druhý. Chápu, že takovýto humor se nemusí líbit každýmu, ale být jako stádo... Vůbec se nedivim, že ve Francii to byl docela hit. Vždyť je to styl ujetý komedie a to hlavní na čem záleží je jestli baví. Já se bavil slušně. A nevim, proč sem nenapsali komentář ti, co jinak dali 4 nebo 5 hvězdiček. ()

lobsang odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuji smrtící sérum pro filmového maniaka odsouzenehé k smrti. Každý kdo má alespoň trochu rád dobrý film, musí u této zhůvěřilosti minimálně třikrát padnout do mdlob. Marně se nechávám unášet představou, že se tohle nikdy nenatočilo a ten den, kdy jsem Agenty viděl, byla jedna velká a odporná halucinace. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

On celej film je jedna velká nula. Jako ti dva nulový agenti se můžou chovat snad jenom naši nejvyšší státní úředníci a vyšetřovatelé, kteří jezdí pro uprchlé "podnikatele" z České republiky do luxusních destinací za statní prachy a vracejí se z každého výletu bez uprchlého "podnikatele", za to se spoustou zážitků a fotografií. Jednu hvězdičku si obhájím velmi lehce. Ve filmu totiž bylo větší než malé množství holek v kalhotkách, či to bylo za dresy a to je ta voda čo ma drží nad vodou. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Komédia na štýl Agenti Dementi, ale v omnoho lepšej, výslednej kvalite. Navyše hlavný zloduch (Edouard Baer) pôsobil náramné charizmaticky. Opäť vám opakujem, že komédie treba pozerať v skupine aspoň dvoch ľudí a baviť sa budete desať násobne. Originálny námet? To nie. Smiali sme sa? Áno! Vyžaduje sa od tohto žánru snáď niečo viac? ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoliv film má stopáž hodinu a půl, do smrtelné nudy upadnete asi po dvaceti minutách. Herci jsou křečovití, skutečných fórů, kterým se od srdce zasmějete, tady napočítáte na prstech jedné ruky (a ani jich tam nemusí být pět). Lidově řečeno, pořád je to „na jedno brdo“ a při sledování máte neustále pocit, že to všechno jste už někde viděli. Akorát v hodně lepším balení. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama