Žhářka 2 (TV film)

Sci-Fi / Thriller / Horor

USA, 2002, 168 min

Robert Iscove

• Pohrobek

Mám-li hodnotit celý nápad, tak se jedná o pěknou koninu. Kdyby však všechny koniny byly tak nápadité a celkem zajímavé! V Kingově palici se prostě rodí samé šílené, ale naprosto originální nápady, ten nynější, sugestivně žhářský je proto hlavní devizou tohoto televizního filmu, který nás udrží v napětí po celé tři hodiny. Z hlediska formy už toho film tolik nenabízí, ale přece je tu ještě správně ujetý herecký projev Malcolma McDowella. Zato Dennis Hopper občas vypadá, jako by nevěděl, v čem to vlastně hraje. Kingovým námětům by asi slušelo obecněji slušnější zpracování, ale i takto nám toho bylo naservírováno víc než dost.(30.11.2004)

• jondzavid

Nezáživná kingovka, ktorá dostala odo mňa jednu hviezdu za Malcolma McDowella a druhú za sympatickú predstaviteľku hlavnej postavy. Inak typická tv rutina.(28.1.2005)

• Silverluv

Další z řady nepovedených kingovských TV adaptací.(24.1.2005)

• plagjoklas

Tak toto je neuveriteľná debilita! tvorcovia sa asi snažili napodobniť Singerových X-menov ale očividne sa im to nedarí. Chabý a 100 krát vydení príbeh (zlé korporácie chúcú zničiť resp. využiť tých výnimočných) úplne trápne herecké výkony. A záporák ako nejaké 12 ročné decko. Nedajte sa vysmiať. SHIT(15.1.2005)

TV priemer. Ale je to kingovka a ma sympatickych predstavitelov a hlavne peknu hlavnu predstavitelku(30.8.2007)