Reklama

Reklama

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak isto, ako by sa čínsky diváci s otvorenými ústami dívali na naše (česko)slovenské filmové úlety, tak aj mi sa pozeráme na takéto spektákle medzi prsty. Zábavné, romantické, neoriginálne, ale hlavne v konečnom dôsledku, pre svetovú kinematografiu citlivého konzumenta kompaktné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak se ukázalo, že Číňané celkem v klidu zvládnou i romantický snímek, což jsem, přiznám se, tak nějak nečekal. Myslel jsem si, že to bude nějaká podivná komediální slátanina, ale ono to má na konci docela silné emoce. Jasně, je to možná trochu prvoplánové, ale já jsem se u toho docela bavil, za což jsem rád. ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Silné 3*. Je to především romantická komedie, a to velmi zdařilá. Té romantiky je tu tak akorát a celá je podaná spíš s nadsázkou, s dostatečnou dávkou odlehčujících vtipů. Herci moc nevynikali, a když už, tak směrem dolů, ale nevadí. Film rychle uběhnul a já se dobře bavil, navzdory klasickým čínským titulkům ve stylu "půl sekundy ti na přečtení dvou řádků musí stačit, vole". Má to dokonce i nějakou myšlenku. Můžete celý život litovat, že jste něco neudělali, ale netušíte, jak by se váš život vyvíjel, kdybyste to udělali. ()

Reklama

Reklama