Reklama

Reklama

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Viem, ze povodny film bol s Bogartom Vysoko v Horach 1941, tento rymejk je ale kvalitny - co sa o mnohych rymejkoch neda povedat. Mozno aj preto je to lepsie ze povodny film bol ciernobiely a tento je farebny : 75 % ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

High Sierra (1941) jak přes kopírák, takže doporučuji dát si odstup v projekci. Melodramatická část je i zde tak trošku pitomá, nicméně tady to má navrch hned u dvou bodů: CinemaScope barevná technologie skvěle podtrhuje impozantní scenerii kalifornských hor a Jack Palance sice není žádný Bogart, ale víc mi sem sedne ten jeho znepokojivě psychopatický vzhled a charisma. Potěšil i hvězdný casting u pár menších rolí. ()

Reklama

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Remake Walshova snímku Vysoko v horách, respektive nová adaptace románu W. R. Burnetta. V krásně barevném Cinemascopu. Ameriko, Ameriko... už se na tebe těším! ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Remake filmu HIGH SIERRA (1941) Raoula Walshe. Stárnoucí zločinec je po propuštění z vězení rozhodnut udělat ještě jednu práci před odchodem na odpočinek, vloupat se do rekreačního hotelu....Jack Palance slabší a jednorozměrný, Shelley Wintersová ještě nesmělá děva. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Po originálu s Bogartem a westernovém remaku jsem konečně měl možnost vidět i barevný remake s Palancem, který jsem dlouho nemohl sehnat. Každá ze tří adaptací má něco do sebe. V případě této je to samozřejmě barva, která zvýrazňuje krásu americké přírody a celkovou atmosféru Ameriky 50. let. No a kromě toho se tu objevují docela zajímaví herci. Kromě Palance, Wintersové (která má mimochodem strašně hnusnej účes) a Lee Marvina se nám tu objevuje i Lon Chaney jr. proslulý rolí Vlčího muže a v opravdu malých roličkách taky třeba Mae Clarke známá z prvního Frankensteina nebo pozdější hvězda Dennis Hopper. SPOILER: Jak už jsem psal, tak je to potřetí, co byl tento příběh nafilmován a musím říct, že potřetí jsem si při závěrečném finále v horách přál, aby Roy těm poldům nějak utekl i s penězma :-) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama