Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oblíbení hrdinové animovaného příběhu Atlantida: Tajemná říše se vrací. Při první společné výpravě objevil Milo Thatch a jeho společníci legendární podmořské město, zachránil jeho obyvatele a celé království před nenasytnými dobyvateli. Teď se Milo, Kida a jejich přátelé připravují na další a ještě bláznivější výpravu, při které budou čelit tajemným a neznámým silám. Cesta je povede od prašných pouštích na jihozápadě až po ledovce v severních horách. Budou čelit gigantické mořské příšeře, tajemným duchům a mocným legendám. Kida navíc pozná skutečnou sílu mystického krystalu a bude se muset rozhodnout, zda srdce Atlantidy bude lépe navěky uchovat v temnotách nebo ho ukázat celému světu. Zadržte dech, vlak do Atlantidy právě vyjíždí a před sebou má zcela nová dobrodružství! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

T2 

všechny recenze uživatele

Tri dobrodružstvá, ktoré by svojou témou na prvý pohľad mali vyznieť veľkolepo ale opak je pravdou a ide skôr o utrpenie v nejakom dejovom utápaní, nemá to žiadne grády, prepracovanie, je to len odbité. /35%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Šľak aby to trafil, to som si zasa dal. Namiesto originálu, ktorý sám osebe nebol žiadnym pokladom, som si požičal jeho trápny video sequel. Hoci všetci vedia, aké je štúdio Disney posadnuté prachmi po smrti starého dobrého pána Walta, aj tak je smutné pozerať sa, ako mu ide stále len a len o peniaze (zisk je fajn vec, ale odtiaľ pokiaľ priatelia) a tak zasycuje divákov pokračovaniami pokračovaní, obaly sú takmer identické a tak už nikto nevie, čo si vlastne požičiava. O tom, aký boli majitelia štúdia úbohí, svedčí už fakt, že sa jedná o prosím pekne trojpoviedkový celovečerný film. Potešiteľné je, že sa jedná o tajomné príbehy a na rozdiel od príbehov istej partie so sušienky milujúcim psom, sú monštrá skutočnými monštrami. Keď odhliadneme od nenápaditej réžie, priemerných scenárov a podpriemernej animácie, zostane priemerný mix akcie, záhady a humoru. Len je to hrozne smutné. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tři epizody neralizovaného seriálu sešumlané nějak v jeden celek a s trapným závěrem stylu "aby to nějak skončilo". Animace a vůbec vše o dvě třídy horší než původní film, veškeré kouzlo je pryč, za snad jediný klad můžu považovat určité rozvíjení charakterů jednotlivých postav, které v prvním díle hodně chybělo. V porovnání s ním jasný průšvih, ale protože znám mnohem horší věci, ty dvě hvězdičky daruju. Holt každý se nějak snaží vydělat na živobytí. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Stratenú ríšu mám veľmi rád, už od čias kedy prišla, no toto je slabé. Predovšetkým je to rozdelené na niekoľko menších príbehov, kde sa rieši nejaká záhada. Ta úvodná ma dosť bavilo, tie zvyšné už toľko nie. Určite sa to da pozrieť, postavy sú opäť zábavne napísané, ale s Atlantídou to už nemá takmer nič spoločné. 65% - 3* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Prečo jedna hviezda? Druhý diel Atlantídy v prvom rade pôsobí absolútne neucelene. Nesmiete sa na to dívať ako na jeden film... skôr ako 3 diely seriálu, ktorý nikdy nakoniec nevznikol. Animácie sú oveľa horšie a napríklad pri Audrey som často rozmýšľal, či nestratila nos. Ale ani príbehy nepôsobia zaujímavo, nakoľko to človeku príde ako zlá verzia Scooby Doo príbehov. Viem, že veľa ľudí nie je fanúšikom filmu Atlantis: The Lost Empire. Ja som si ho naopak veľmi užil a patrí medzi moje obľúbené od Disney, no toto je skutočne veľmi mizerné. Keby sa radšej rozhodli jeden z tých troch príbhov rozviť viac a nedať tomu záver len preto, aby sme mali záver... mohlo to byť lepšie. Prvý príbeh bol asi najlepší... a chcel som o ňom vedieť aj niečo viac. Ale všetko sa deje strašne rýchlo. Ak ste fanúšikom prvého filmu, nepozerajte to. Ak vás prvá Atlantída neohromila, tak toto vás asi len presvedčí ešte viac, že sa ten film nemal točiť. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct mě se tohle libilo zajímavé příběhy, vtipné postavy. Každá ztěch částí příběhu měla něco do sebe a chvílema to vypadalo i hororově rád jsem se na to vždycky podíval a original VHS této pohádky co jsem dostal si hodlám nechat. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Možná bych dal i pět. Víc dobrodružnější než jednička a stále se něco děje. Když už máte dojem, že film končí zase se něco začne dít. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Sama za sebe říkám, že o žádný průšvih nejde. Tenhle animák mi sednul akorát. Samozřejmě, že by neuškodilo více humoru a více akce. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Bída. Hrozná slátanina všeho možného a úplně to kazí zpátečně i dojem z prvního dílu, který byl perfektní. Tohle vůbec neměl Disney tvořit natož vypouštět do světa. Neříkám, že tam nezůstala kapka té vtipnosti a zajímavosti, ale to co na to nabalili byl děs. Všem doporučuju, radši se na to nekoukat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se z tohohle udělal televizní seriál pro děti, bylo by to docela vděčné. Je to zajímavé, napínavé, protože zde postavy prožívají různá dobrodružství po celém světě. Jedná se totiž o tři povídky splácané do jednoho filmu, který díky tomu nepůsobí konzistentně. Ty postavy ale mají potenciál a jsou zajímavé. Jsem zvědavý, jestli se k nim u Disneyho někdy vrátí. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Direct-to-video sa podpísalo aj na Atlantíde, no nie je to až taký prešľap ako pri iných filmoch. Tri poviedky zlepené do jedného 70 minútového mixu. Našťastie sú poviedky celkom nápadité a výrazne nenudia. A ak ste si obľúbili postavy z predchádzajúceho filmu to si ich užijete až až. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Bohužel naprostá zkomolenina a zničení původního příběhu..Vůbec mě to nezaujalo a nedalo se ani dokoukat..2* jen za hudbu, animaci a postavy. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Po velmi dobré Atlantidě přišlo její vyklonované pokračování, které je určeno přímo pro video trh a je to znát. Na tomhle si autoři už tolik nepohráli. ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmového příběhu do dalších dílů se málokdy podaří, a ani zde to nevyšlo na sto procent. Film je rozdělen do několika nenosných segmentů, které spolu drží jen díky přítomnosti hlavních postav. Tři, čtyři díly do minisérie (o délce patnácti minut) by spíše byli akceptovatelným přílepkem k prvnímu dílu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jedničky, tohle mě příliš nenadchlo. Až jsem byl překvapený, jak moc mě to nenadchlo. Tři kratší příběhy, v jádru sice velmi zajímavé, ale strašlivě blbě zpracované, navíc mi to připadalo jako špatně převlečený Scooby-Doo. Dvojka není napínavá, není ani příliš zábavná, animace je podstatně slabší, jediné, co se na dvojce povedlo je práce s postavami, která je skvělá. Přitom z těch příběhů je cítit potenciál, který ale bohužel zůstal nenaplněn. 47%. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po nalezení (a oživení) bájné Atlantidy si Milo s Kidou žije v poklidu ve svém podzemním království. Jednoho dne jej ovšem navštíví jeho bývalý tým, s tím že by potřebovali "nahoře" trochu pomoci. Po zemi se potulují monstra, která, jako by těm, co stráží Atlantidu, z oka vypadla. Jenže to není jediný problém, který bude muset Milo se svými přáteli vyřešit. A Kida stojí stále před neúprosnou otázkou - zachovat tajemství Atlantidy, nebo ji zjevit ostatním lidem? ... Vidím to úplně jasně - někdo chtěl natočit seriál o příhodách Mila Thatche a tajemství Atlantidy - jenže hned po třetím příběhu mu došel dech a tak si řekl - Nu což, uděláme film do kterého zakomponujem ty tři příběhy, a $$$ budou doma. Bohužel jednotlivé příběhy spolu vůbec nesouvisí (což znamená, že se opravdu díváme na minisérii), navíc nejsou nikterak objevné ani zajímavé (snad ještě první z nich mi přišel, že má nějaký nápad). Ani animace už není co bývala.. achjo.. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Děj je přeplácaný a nedává smysl a animace za nic nestojí. Atlantidu, indiány a severské bohy bych v jednom filmu opravdu nečekal. Jediné, co za něco stojí jsou cynické hlášky toho pyrotechnika. Jinak je to děsná banda nesympatických tupců. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Preciznosti a propracovanosti prvního (do kin uvedeného) dílu se tento video sequel sice nepřibližuje, ale i tak jej nemohu hodnotit jinak než pozitivně. Tajemnou říši jsem si zamiloval zejména díky postavám, a proto jsem postavy Kidy, Vinnyho nebo Audrey rád viděl i v dalším dobrodružství. Absence uceleného děje mi nevadila (v podstatě se jedná o „kompilaci" tří epizod nerealizovaného seriálu Atlantis), vyprávění bylo dynamické a jednotlivé party vcelku atmosferické - obzvláště chválím part s Krakenem, ten mne jako malého dokonce i trochu děsil, a i po letech z něj sálá cosi „ponurého" :) Animace je na poměry laciného (rozpočet odhaduji na 5 mega USD) video filmu velmi dobrá, byť dechberoucímu vizálu jedničky (ta stála cca 100 mega) se pochopitelně nevyrovná. Milo´s Return není dokonalý, ale rozhodně je to jedno z těch povedenějších Disneyho direct-to-video pokračování. ()

Reklama

Reklama