Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) obětoval celý život hledání bájného pokladu řádu Templářů, za kterým se bezúspěšně honilo už šest generací jeho předků. Konečně našel potřebnou indícii k jeho nalezení. Bohužel o ní ví i jeho nesmiřitelný nepřítel (Sean Bean), který má na poklad také spadeno. A tak začíná ten pravý hon, ve kterém zvítězí ten, kdo poklad najde dřív a navíc rozšifruje správný klíč. Která strana nakonec zvítězí? A existuje poklad vůbec? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (670)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Kdybych si měla dělat čárku a tečku pokaždé, kdy jsem se na svého trpělivého spoludiváka obrátila s otázkou "Proč proboha provádí ten pacholek A/ ňouma B/ husa C činnost X, či s historickým rýpancem, logickým žďuchnutím nebo očima obrácenýma vzhůru, napsala bych Deklaraci nezávislosti sama. Morseovkou. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Celkem bych se i smířila s tím, že je to vlastně taková malá vykrádačka Indiana Jonese. Jenže pak tam chci místo omšelého Voighta šarmem sršícího Conneryho. A také bych chtěla, aby vtipy byly skutečně vtipné. A aby se padouch nenechal tak snadno ošálit. Spokojena mohu být s množstvím a kvalitou akce. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Škoda slov na tohle téma. Lovci pokladů jsou filmem tak fenomenálně průměrným a chadným, že se jen marně dopátrávám příčiny komerčního úspěchu. Ano, americké památky jsou fajn, akční scény ve vší civilnosti a komornosti ujdou, Zednáři a Templáři jsou zajímavé téma... ale v Turteltaubově zpracování to vše vyznívá až příliš bezduše. Navíc, všechny herecké hvězdy jsou vyhaslé jak oheň v krbu kolem čtvrté ráno. Když uvážím možnosti, jaké tento tvůrce měl, nelze než hodnotit výsledek podprůměrnou známkou a odradit od jeho návštěvy všechny, kteří mají rádi kvalitní šlehnutí Indyho biče. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Cage a jeho věčně buď ubrečený nebo flouťácký kukuč, tentokrát v pitomosti rozměrů aztéckého pokladu! Víte, proč je Tutanchamónova maska tak vzácná a jedinečná? Kdybychom našli egyptské pyramidy nevyloupené, měli bychom tucet masek, co tu Tutanchamónovu strčí do kapsy a nikdo by na ni nestál fronty. Jenže žádné takové už nejsou a Tutanchamónova pohřební maska je jen JEDNA, nádherná, dechberoucí. Jenže Bruckenheimerům nebyl nadělen od přírody selský rozum, a tak zábrany při filmování šly do dža. Pokladem totiž může být i jediný svitek. Ne fakt, kdybych věděl, co to je za práskanec, radši těch 40 korun hodím do kanálu. Nene, fakt nemá smysl tu rozebírat, jak ten film pitomý, ohraný, plný klišé a nesmyslů, to by bylo jako popisovat trávu jako zelenou. Ubohá filmařina, takový filmový Michal David se svými vlezlými melodiemi a ukňouraným hlasem, který se s pleškou na hlavě a pivním boubelíkem snaží dětem v 21. století namluvit, že sbírá céčka. Tím chci říci, že Lovci pokladů jsou beznadějně obstarožní a strašně, fakt strašně směšní a těžko akceptovatelní i jako bezduchá zábava pro enšpígly. To pravé dobrodružství zůstane už navždy skryto pod výrobní značkou Indiana Jones. -----------------------------------Enšpígle - ty vořechu a vodborníku, vopravdu víš, vo kolik seš mladší jak vobšlehnutej týnejdžr? Čučaj na tenhle nejlepší film historie a nevokevácej tu nic svou vodpornou češtinou, voe. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná zábava, kde to slušne "odsejpá" a výsledok vôbec nie je až taký príšerný, ako som sa obávala. Nenáročná akčná zábava, ktorá sa na legendu Indyho absolútne nechytá, ale ani sa mi z nej nechce blinkať. Po chvíli som si dokonca zvykla aj na Cageov ksicht v takejto neprirodzenej roli, štandardne prkennú Diane Kruger, štandardne otcovského Jona Voighta i všetky ostatné štandardné klišé... Škoda toho príšerného účesu Seana Beana - taká drobnosť a z jeho záporáka je na prvý pohľad trápny sekundant. Lovci pokladov sú niečo ako Sahara, prirodzenejší ako Tomb Raider a oveľa lepší ako Da Vinciho kód :-p ()

Galerie (70)

Zajímavosti (22)

  • Abigail Chase (Diane Kruger) pri prvom stretnutí s Gatesom (Nicolas Cage) tvrdí, že je zo Saska v Nemecku. Diane Kruger sa narodila v Sasku. (U_S_O)
  • Natáčelo se ve státech USA: Kalifornie, D.C., New Jersey, Washington, Utah a Pensylvánie. (Varan)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

22.06.2014

Legendární producent Jerry Bruckheimer (Mizerové, Skála) už nedělá primárně pro studio Disney. Po několika finančních zklamáních (Princ z Persie, Čarodějův učeň, Osamělý jezdec) mu nebyla obnovena… (více)

Reklama

Reklama