Karate Dog (TV film)
Karate Dog
Akční / Komedie / Krimi / Rodinný
USA / Německo, 2004, 80 min
Bob ClarkObsah
Detektiv Peter Fowler vyšetřuje záhadnou vraždu v čínské čtvrti, jejímž jediným svědkem je pes jménem Cho-Cho. Peter se nestačí divit, když zjistí, že Cho-Cho nejenže mluví, ale bojové umění ovládá lépe než Bruce Lee a jeho vtipným poznámkám se nevyrovná ani špionátor z Austin Powers. Zázračný mluvící pes se společně s Peterem pouští do dalšího pátrání, které je zavede na populární chrtí závodiště, jehož majitelem je bohatý a mocný podnikatel Hamilton Cage (John Voight). Tady náhodou narazí na zákeřné spiknutí a oba se tak ocitají v ohrožení života... (oficiální text distributora)
Viktooorka
odpad!Uražka všech špatných filmů o psech. [6. PFF Čakovická Be(´)čka](16.8.2011)
Dever
Soundtrack Misha Segal: 1. Chantily Lace ,2. Misha's Awesome Boogie ,3. Look At That View ,4. Running In Circles ,5. Borderline Cop(10.5.2011)
Jeremy.jk
odpad
MM_Ramone
Kinder movie! Vhodné jedine do skorého ranného, víkendového programu niektorej z komerčných televízií. To je ten správny čas pre takéto banálne, detské filmy. Cho-Cho je huňatý, nečistokrvný pes, ktorý myslí, chodí vzpriamene po zadných nohách, rozpráva, šoféruje auto a dokonca ovláda karate. Pomáha nepriebojnému, mladému detektívovi Petrovi Fowlerovi nájsť vraha svojho pána a tiež mu radí, ako by mal zbaliť atraktívnu, blonaďatú kolegyňu Ashley Wilkensovú. Poriadna hlúposť. V animákoch hovoriace zvery ešte ako tak znesiem, ale toto bolo na mňa už priveľa. *(25.4.2010)
hippyman
odpad!vskutku ePESní... odpad! [6. PFF Čakovická Be(´)čka](16.8.2011)
Zazie
Nenáročná blbina, ve které je k tradičním ingrediencím (detektiv s neobvyklými vyšetřovacími metodami, kterého nikdo nebere vážně; krásná blonďatá policistka, která ho postupně začíná chápat; ambiciózní gauner libující si ve stylovém oblečení a jeho obézní natvrdlý synáček) přimíchán alfoidní mluvící pes, ovládající karate. Pokud vypnete mozek a budete ochotni akceptovat stálou přítomnost tohoto užvaněného a podivně animovaného čtvernožce, možná se i pobavíte.(4.12.2007)
matestlust
Náhodou docela povedená komedie s kung-fu psem....a těch fen co po něm letí...:):):)(10.1.2008)
corona
Chudák Jon Voight /za tento film určite žiadnu cenu nedostal/ skončil ako blbec čo dopuje chrtov a príde mu na to hovoriaci orech so strašne nemožným páničkom.(30.5.2009)
BUD-SFIS
Jedidne co zahranilo tenhle film od odpadu jsou tu a tam vychytane hlasky psa Cho-Cha. Jinac radoby parodie na akcni filmy bez nejake zapletky nebo deje. Vse co se stane vite od prvnich 5 minut. Zadne ohromujici hercke vykony ani atmosfera, proste nic co by stalo za zminku.(7.8.2005)
hladass_666
odpad!Pes co umí kung-fu... Kriste...(7.6.2008)
Trolejbus
To je teda krávovina! Jestli to měl Jon Voight zapotřebí.....(16.9.2011)
KangKun
Sranda prostě byla ale víc pro mě nic x)(5.7.2010)
rafix
Není to tak špatné ale dá se na to koukat.(10.12.2011)
Manas50
Dost ujetý film, ani nevím co mě na něm zaujalo že jsem se na něj díval, asi jen kvůli tomu psovi, který tu má pár dobrých hlášek a scén, jinak je to o ničem. Nechápu, co tady dělá herec jako je Jon Voight, akorát se ztrapňuje. 30%(12.8.2009)
Dampfer
odpad!Film který jsem si pustil když jsem se jednou opravdu nudil a napadlo mě zariskovat. Už naprosto d****** obal a název mi jaksi napovídalo, že se ženu do bouře. Mé neblahé tušení se naplnilo a už po půlhodině po začátku, kdy jsem se mlátil do hlavy obalem s otázkou "Kdy to skončí?". Totálně zbabraný pokus o děsně COOL komedii. Herci...strašní. Děj...otřesný. Hlavní hrdina ... ********. Ani jako dětský film to podle mě nemá úspěch a jako krimi (nechápu co dělá v popisu filmu) už vůbec ne. Fuj! Tak tak dodívané.(29.5.2011)
AngelAngie
- Radek99odpad!