Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh absolventa policejní školy toužícího po pomstě za zradu spáchanou jeho otci. Plány mu zkříží zločinecká banda najatá zrádcem otce hlavního hrdiny... Cesta za krvavou pomstou může začít. (Petrucci)

Recenze (3)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan dělal kaskadéra a lze ho zahlédnout v komparzu v čase 20:39 jako jednoho ze strážců. Oficiální stránky a autobiografie I Am Jackie Chan: My Life in Action tento snímek v Jackieho filmografii neuvádějí. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Jako jediný přínos tohoto filmu pro světovou kinematografii spatřuji to, že se zde mohl John Woo učit z pozice asistenta své režijní umění. A něco určitě pochytil. Minimálně dějová linka o slepé dívce ve mně vyvolala opravdu jen matnou, ale přesto podobnost s Killerem. Jinak tato produkce v rámci levných filmů vykazuje alespoň náznak snahy. To je nám ukázáno použitím větším množstvím lokací a úvodní scénou, kde se najednou nachází víc než deset osob. Henry Yung Yu má rozhodně talent, ale hlavní role nejspíš pro něho určené nejsou. Dohromady s moralizujícím finále těžkej slabší průměr. ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Na tu dobu celkem slušné kung-fu. Hrát tam Bruce Lee určitě by tohle bylo daleko známější. John Woo tady trochu kradl: Hudba z filmu Kmotr a použití postavy Scarface, ale všimne si toho jen ostřílený divák. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama