Reklama

Reklama

Klavírista

  • USA The Piano Player (více)

Obsahy(1)

Profesionální likvidátor problémů, je opravdovým znalcem ve svém oboru, stejně jako bravurním klavíristou. Se stejnou jistotou, jakou jeho prsty přejíždí po klaviatuře piána, dokáže zahrát spletitou etudu roli nájemného vraha, pohybujícího se na hraně zákona i svědomí. Christopher Lambert se po Vraždách podle Jidáše vrací ve svém zatím nejlepším filmu, ve kterém city a optimistický pohled na svět nemají místo. (Vapet Production)

(více)

Recenze (15)

Faye 

všechny recenze uživatele

.. „Jeho prací je zařídit věci tak, aby klient mohl zařizovat ty svoje“. Celou dobu jsem se bála, že hlavní myšlenkou dílka bude rozuzlení tragické události v dětství likvidátora Alexe, bohužel jsem se dočkala. Což z hodně průměrného filmu natočeného sice v nádherné přírodě a ve kterém navíc zní "La Vie En Rose" od Edith Piaf, rázem učinilo film těsně nad propastí. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Opravdu divný film. První polovina by se dobře vyjímala někde odpoledne na Nově, druhá polovina ale nepřináší očekávané akční vyvrcholení, nýbrž opravdu ujetý závěr. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Pokud se potřebujete někoho elegantně zbavit, případně chcete sami sebe ochránit, není lepšího člověka než záhadný Alex Laney (Christopher Lambert). Jeho služeb využívá i finanční poradce Robert Nile (Dennis Hopper), který se rozhodne svědčit proti jednomu ze svých zákazníků, hlavě místní mafie, což nenechá podsvětí úplně klidným. Alex Laney se musí pěkně otáčet, aby Roberta ochránil. A to netuší, že se oba dva již před mnoha lety potkali - za úplně jiných okolností ... Chtěl jsem si pustit nějaký odpočinkový (a akční) filmeček, a má ruka sáhla po DVD s klavíristou - Christopher Lambert v roli nájemného vraha nic jiného nesliboval. A zhruba do poloviny filmu tomu tak bylo - sice žádný originální námět, ale akce dostatek. Jenže pak někoho (asi režiséra?) napadlo, že by mohl do filmu přidat nějakou tu zápletku - a už to začalo. Flashbacky, útěk do divočiny, velké odhalení a záhadný nepřítel (a trochu té černé magie). Ke konci jsem z toho byl zmatený jak lesní včela takže jsem závěrečné titulky fakt uvítal .. ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre rozbehnutý film. Nechýba napätie, spád ani tajomstvo v podobe temnej minulosti hlavného hrdinu. Bohužiaľ v druhej polovici dej príliš stagnuje a priznám sa, že hoci ho hodnotím, do konca sa mi ho ešte nepodarilo dopozerať - vždy som zaspal a to som sa o to pokúšal 3-krát ;-) Takže, zatiaľ dávam **, možno po celkovom zhliadnutí niečo prihodím. ()

klerik

všechny recenze uživatele

Aj by som dal 3*, ale radšej nedám nič. Réžijne zle zvládnuté, občas trápne vizuálne (vrátane tančeka Dennisa Hoppera) a občas zaujímavo dobré využitie westernového klišé a jedna velmi dobrá "hromadná" prestrelka. Osekať scenár, vyhodiť Hoppera, viac sa sústrediť na bodyguarda a vybrúsiť akciu... a bolo by to prudko pozerateľné... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama