Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po prologu z roku 1967, kdy zuřící otec zničí svému synovi podivnou stolní hru nazvanou "Prorokova hra", ve které šlo o to uhodnout osobnost podle neobvyklých hádanek a otázek, se děj přenáší do současnosti a zaměřuje pozornost na vysloužilého detektiva Vincenta Swana, který se stal známým poté, co před lety dopadl neblaze proslulého seriového vraha, který si říkal "Malý Jack", jehož oběti se stávaly nedobrovolnými aktéry bizarní verze Prorokovy hry, kdy zabil nejen toho, kdo z jeho hádanek neuhodl zadanou osobnost, ale také osobu, která měla být uhodnuta. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Obstarozny Dennis Hopper /Blue Velvet/ hraje obstarozneho detektiva, ktory ma akehosi vraha podla nejakej hry. Cakal som drsny fryler, a dostalo sa mi podpriemernej podivanej. Videl som to prvy krat roku 2000 spolu s filmom od rezisera Charbanica - volalo sa to The Watcher 2000. Uz to bola plana podivana, tuto je to este o par levelov horsie. Ja viem, po 60 -ke uz asi Hopper kyvol na vsetko, podla mna bol za vodou, len proste mal rad filmy a bavilo ho to. Napetie nefunguje, tempo je hrozne, dialogy slaboduche ..... plnym pravom odpad 0 % ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak námětem nějak extrémně blbý, jako spíše z tvůrčího hlediska zoufale nenápaditý, pln žánrových klišé a toporných póziček rutinně vyrobený thriller. Těžko býti zase jednou prorokem, ale D. (ten starší) už má ta nejlepší léta dávno za sebou a D. (ten mladší) zjevně žádných nejlepších let se už nedočká. Docela smutné je pak sledovat dávnou to partnerku C. Eastwooda Sandru Locke, která bez mistra Magnuma už vlastně jen herecky paběrkovala... Potom můžou páni a dámy ruku v ruce plodit takovéto podprůměrné filmy, dobré tak na zaplácnutí nočních provozů v rámci typických >ďábelskotelevizáckých< pakulturních sfér. Pro našince pak s tak debilním čudláckým šašským dablinkem (studio Budíkov - no beze studu probuzený hnus), že nejspíš díky němu má asi tenhle pivobrambůrkový počin zde na čsfd tolik poněkud neadekvátních odpadových hodnocení... .-( - - - P.S. Vlastně jsem se díval jen kvůli těm dávným oblíbeným - D.H. a S.L. Oklamán a zklamán... :-/ - - - - - (Poprvé viděno 24.4.2008 na tv Nova, komentář zde jako třetí - 25.4.2008) ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

Umělý, kopírovaný a nudný thriller, kterému chybí úplně všechno, jen ne béčkovost. Krom toho k vraždám se používají zvuky jako v padesátých letech. Ale Hopper tady není špatný. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Velmi špatný pokus o thriller, kterého od vod odpadového hodnocení zachraňuje jen herecká účast Dennise Hoppera, jehož asi největším problémem je právě to, že vleze do každé stupidity. Dementní a nechutně klišovitý závěr byl už jen potvrzením mého, trochu velkorysého, jednohvězdičkového hodnocení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já jsem taky očekával drsný thriller, ve kterém si vraždící psychopat bude hrát s policií a přestárlým detektivem ve výslužbě hru na kočku a na myš, jenže to by museli tvůrci pořádně přitvrdit. Samotná myšlenka se hrou „na proroka“ nebyla zas až tak špatná a místy se tu skutečně objevilo i napětí – bohužel ve většině případů zůstalo jen u náznaků a divák je tak ochuzen o zajímavé detaily. Dennis Hopper všechno sám zvládnout nemohl, jenže zbytek herců mu moc nepomohl. Zvlášť když to zhruba po polovině filmu začalo být dost jalové a atmosféra začala stagnovat. Pořád jsem očekával nějaký impulz, který by to pozvedl alespoň na průměrnou úroveň (nějaký zajímavý mord, atd…), jenže kromě flashbacků z minulosti (nic)… ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama