Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto s kamarádkou ve škole při nudných hodinách a přestávkách, takže jsem se smála víc než bych se asi smála, kdybych se na to dívala sama doma. Nicméně, tenhle druh humoru opravdu není můj nejoblíbenější a místy to bylo fakt nechutný. Nicméně za těch pár povedených vtipů a Neila Patricka Harrisna, kterýho mám fakt ráda. 2* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komdie, kdy se divák dost zasměje. Příběh střeštěný, což je u komedií častým zvykem. Herecké obsazení je na tom dobře. Tato komedie se nesmí brát ani trochu vážně, ale s určitým přehledem. Film prostě dopadnul přesně tak jak měl dopadnout - nemůže to být lepší, ani horší. Takže mé hodnocení je 59% = *** ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Bam! Tomu se rika komedie! Takhle vytecne jsem se nepobavil od Stillerovy Vybijeny... Hlasky asi urcite nezlidovi, ale nektere gagy tu jsou nezapomenutelne, dokonce ani druha rovina o rasismu filmu neskodi, ba naopak. A tradicni schema o tom, jak luzrik ke svalum a princezne prisel, je sice trochu ohrane, ale vzhledem k tomu, ze tvori asi jen 5% filmu, to lze prezit ;) Ale na sceny zajisteni cernocha co ma dva teple otce a "snazi se" uteci z vezeni, nebo jak si Kumar predstavuje zivot s pytlem travy, uz nikdy nezapomenu. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem nemohl pochopit proč zrovna tato komedie s tímto tématem má poměrně vysoké hodnocení. Po zhlédnutí jsem už pochopil. Občas platí totiž i pravidlo přímé úměrnosti: Čím větší blbost a slátanina, tím větší zábava to je. Spokojenost, jen tu fekální bitvu na záchodech bych si odpustil. Díky i za N.P.Harrise. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Traja uživatelia drog sa ocitnú za mrežami a rozmýšľajú ako vyriešiť túto nepríjemnú situáciu. Chlapík, závislý na pervitíne hovorí: Dáme si pika a rozhrizeme tie mreže ako termiti. Ten, ktorý berie heroin navrhne: Požijeme trocha hnedého prášku a s blahým pocitom cez tie mreže jednoducho pretečieme. No a týpek, ktorý si rád zafajčí marihuanu s kľudom navrhne: "Zahulíme, uvidíme". Týmto vtipom, ktorému môžu celkom porozumieť len ľudia, čo majú skúsenosti s psychotropnými látkami, sa nechali inšpirovať tuzemnskí distribútori, pri voľbe slovenského názvu. Inak originálny titul vlastne vystihuje celú podstatu tejto komédie: "Harold a Kumar idú do Bieleho Zámku". To je hlavná línia filmu. Dvaja prisťahovalci, šikmooký aziat Harold a prismahnutý Ind Kumar, sú na ceste do predajne rýchleho občerstvenia White Castle, kde si chcú dať svoju vysnívanú svačinku. Pri tom zažijú hodne divokú noc a vyhulia pár jointov dobrej trávy. *** ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Reštaurácia Hot Dog Heaven v skutočnosti existuje a nachádza sa v meste Amherst. Obedovali v nej producenti a zamilovali si ju natoľko až požiadali jej majiteľa, aby mohli jej logo použiť vo filme. (WalterIK7)
  • Představitel Harolda John Cho se proslavil mj. účinkováním ve filmu Prci, prci, prcičky (1999) a jeho pokračováních. Poukazoval na to i trailer, ve kterém se o hercích v hlavních rolích říkalo: "Ten Asiat, co hrál v Prcičkách a ten Ind, co se mihnul v Sexy párty." (imro)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama