Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr a sestra svedou boj o lásku dívky jejich snů. Mají společné myšlenky, tančí jako Ginger a Fred, všichni si myslí, že jsou dokonalý pár. Gray (Heather Graham) a Sam (Thomas Cavanagh) společně bydlí a jeden by pro druhého udělal cokoli. Nikdo by neřekl, že jsou sourozenci. Co se teprve stane, když oba zjistí, že milují stejnou dívku Charlie (Bridget Moynahan). Něžná romantická komedie o tom, jak se mladá dívka snaží najít sebe sama, vytváří úplně nový pohled na lásku... a osud. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

vesper001 

všechny recenze uživatele

A tenhle znáte? Povídá na svatbě ženichovi jeho sestra: „Nebýt tebe, byly bychom ideální pár.“ (smích) Gray a Sam jsou sourozenci tak ideální, že by se dali představit mimozemšťanům jako nejreprezentativnější vzorek homo sapiens. Mají společný byt, společné zájmy, shodnou krevní skupinu Š (= šampóni) a jak se ukáže, i stejnou sexuální orientaci. To je fakt bomba. Popravdě, nebýt toho, že ústřední trojlístek je tak nechutně fešný (homunkulus Cavanagh se z něj jako jediný neobjevil v Sexu ne městě), asi bych tuhle super vzrušující filmovou událost nezvládla mít zapnutou ani jako kulisu k práci. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha amerických romantických komedií. Chudák holka celej film zjišťuje, jestli je lesba nebo ne. Je to docela zábava, film baví a neuráží. Heather Grahamová ve filmu dominuje, je to moje oblíbená herečka (která ale poslední dobou hraje v samých šuntech), takže to film v mých očích taky povyšuje. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Docela pech zamilovat se do stejné dívky jako svůj bratr, ochutnat její rty den před jejich svatbou, kde vystupuje jako jediný divák, a ještě k tomu zjistit, že je lesba, že ji bratr za to nenávidí, že ji nechce mít ve svém bytu.... no prostě příběh kdy se jednou v životě objeví tolik nečekaných problémů, že je těžké to přejít.... ale když se to přejde,má vyhráno. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keď ma odstavia od internetu a doma nie je nič stiahnuté, tak som nútený siahnuť aj po takomto filme, ktorý šupla JOJka do prime-timu(!). Celkom príjemný film, ktorý je vo vreci so všetkými priemernými romantickými komédiami predsa len trošku zaujímavejší. O to sa postarali najmä vkusne hrajúci herci, nekonfliktný scenár a celkom rýchle odsýpanie celého príbehu. Po dlhej dobe som si však pripomenul prečo nerád pozerám filmy s dabingom. 60%. ()

Annaud 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla tolik klišé vměstnaného do jednoho filmu. A navíc mě silně urážela snaha zalíbit se širokému publiku i přes rádoby lesbické téma. Pokud chcete vidět romantickou komedii v hlavní roli s lesbičkou, která má také zábavné dialogy, ale je mnohem inteligentnejsi, zajimavejsi a postrada naprostou hloupost tohoto snímku, doporučuji britský film Imagine me and you. S tímhle filmem někam hluboko do zapomění. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama