Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Burman City zažívá těžké dny. Zmizelo už několik malých dětí, jejichž bezvládná těla byla následně nalezena nedaleko místní vodárny. Policejní pátrání je na mrtvém bodě a vražd kvapem přibývá. Nastalá situace nevyhovuje devoloperským aktivitám zkorumpované starostky, která na případ najímá mafii, jejíž metody snad budou efektivnější než ty policejní. (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy má divák šanci vidět thriller, který jako svůj režijní debut natočil kameraman Scottova Vetřelce, vzbuzuje to jisté naděje. Realita je bohužel trochu odlišná. Ne, že by nebyl film zábavný, ale po řemeslné stránce připomíná kterýkoliv rutinní televizní film. To zamrzí, protože Vanlint tu měl kromě režie na starosti i kameru a člověk by tedy čekal, že si s atmosférou víc vyhraje. A možná je taky chyba, že svůj režijní debut natočil až když mu bylo 67. Scénář je sice ambiciózní a snaží se do příběhu kromě pátrání po vrahovi splétat i další dějové linky o korupci a mafii, ale celou dobu jsem měl pocit, že by filmu víc prospělo, kdyby se věnoval jen linii o policejním pátrání. Jinak Hopper a Forrest jsou dobrá dvojka a je vcelku osvěžující vidět na plátně jako hlavní hrdiny dva unavený dědky. ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Parametry a rozpočet TV filmu nemusejí nutně tolik vadit, ale chtělo by to nějaký větší drive. Dennis už zde působí poněkud vyžile a nezaujatě a hlavně už tohle člověk viděl milionkrát, a taky dostkrát v mnohem lepším podání. Právě i kvůli stokrát omleté historce o masovém vrahovi hodnotím mírně pod průměrem. Potěšil Frederic Forrest aka úchylnej nágl z Volného pádu. V ČR vydal na VHS DAVAY. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dopíči jakej podebilněnej kripl v česku přeloží dva filmy do stejnýho názvu v jeden rok? Totální kokot. Jinak k ději.. mohlo to být lepší, kdybych třeba si pustil film, kterej jsem původně chtěl žejo? Střih a hudba k hovnu.. to to dost kazí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nezačína to vyslovene zle, no odstupom času začne snímok strácať kvalitu na viacerých frontoch. No a keďže sme si sami pred sebou sľúbili, že nebudeme strácať čas s kokotinami, ktoré nedokážu naplniť čo i len priemerné očakávania, po 45 minútach balím kufre. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama